Miért mondta ezt a főnököm, ti hogyan értelmeznétek?
Hallottam, hogy azt mondja rólam, hogy "adjuk neki ezt a munkát, és akkor legalább egy ideig csöndben lesz..". Ők a raktárban voltak, én meg mellettük az ebédlőben, onnan hallottam hogy ezt mondja. Gondoltam hogy rám mondja, mert előtte kértem munkát tőle, majd pedig olyan munkát hozott föl nekem, ami a raktárból jött, így összeraktam a képet, és egyértelmű hogy rám célzott...
Ti hogy vettétek volna ezt? Nektek nem esett volna rosszul? Jól sejtem ez azt jelenti elege van belőlem és nem kedvel?
L/25
A főnök tényleg jellembeli problémákkal küzd.
De azért nem tudjuk milyen a helyzet, mennyire vagy idegesítő vagy éppen jó munkaerő. Lehet, hogy nagy barom a főnök, de lehet, hogy csak a vezetői készségei rosszak és te vagy olyan minden lében kanál, akinek jobb befogni a száját valami tessék-lássék feladattal, csak hogy legyen valami. Ezt nem tudhatjuk.
Túl lelkesen-rendesen dolgozol, ez zavarja, mert ő egy lusta sz@r s a sleppjei is.
Előbb utóbb jönnek a konfliktusok a semmiért majd bizonyára.
Amúgy, ha kiderül a feladat hossza s ami neked való, akkor állíthatod azt, hogy rólad beszéltek.
Lehet más munkatársról beszéltek...
4
Ha nyomod, mint a gép, akkor ne csodálkozz.
Sok cégnél kevés megrendelés esetén az "osszad be a munkát" van kiadva.
Járj ki te is szünetre, egyél-igyál kicsit s levegőzzél.
Esetleg kérdezz rá a főnöktől, hogy ezt a munkát, mikorra végezd el, mikor legyen készen. Így megelőzöd a problémát vele.Úgy lesz készen s akkor, ahogyan ő mondja s egy szava sem lehet rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!