Miért utàlod a munkahelyedet?
Figyelt kérdés
A kérdés csak azoknak szól,akik utàljàk. Miért nem szereted?2020. júl. 17. 17:54
11/14 anonim válasza:
Mert régi, berögzött szokások vannak amiken nem lehet változtatni, mert a főnök sem úgy gondolkodik, aki erre hajlandó lenne.
12/14 anonim válasza:
Korábbi munkahelyemen olyan főnököm volt, akinek semmi nem volt elég jó, mindig talált valami kifogást a munkámban. Mikromenedzselt, minden kis szirszarrral zaklatott. Ha kérdezett tőlem valamit, amihez elméletileg engem vett fel szakértőnek, mert értettem hozzá, akkor azt még külön másokkal is lecsekkolta.
2 év után léptem, még ő volt meglepve.
13/14 anonim válasza:
Mert nincs idő enni...két szünet van egy műszakban...egy 15 perces, ami valójában 11, mert a jelzőcsengetéskor már indulni kell....és egy 10 perces, ami csak 7 perc valós pihenést jelent...
14/14 anonim válasza:
Egy volt, amit ha nem is kimondottan utáltam, de nehezen viseltem. Elég fiatalon (30 alatt) lettem osztályvezető egy multinál, 6 közvetlen, meg 80 közvetett beosztottal. Jó pozíció, magas fizetés, remek juttatások, satöbbi. Viszont. 16 órákat dolgoztam nem egyszer hétfőtől vasárnapig, volt hogy egy családi ebédre sem mentem át 3-4 hónapon keresztül, mert nem lett volna kész a meló. Egy ponton azt mondtam, hogy jó, akkor ebből ennyi pont elég volt, váltottam nettó 300k-val alacsonyabb fizuért egy másik helyre (azóta ez a különbség majdnem el is tűnt), ahol van pár ember a csapatomban, sokkal több időm van tervezési feladatokra és napi bruttó 8 óra után azonnal esik ki a toll a kezemből, ami miatt senki nem szól. Egészen más mentális állapot, mint amikor 16 órát dolgozol, aztán a munkával álmodsz és rájössz, hogy a barátaidat sem láttad vagy 2 hónapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!