A mostani helyem szeretem, a régit a főnök és a társaság miatt utáltam, azért is hagytam ott.
2020. júl. 17. 17:56
2/14 anonim válasza:
Mert a fönök(közvetlen kedves szep fiatal) ramozdult a baratomra (egyidösek)es forditva. Es joforman a parom "mentalis szeretöjével"dolgozom együtt. En vagyok a "gyertyatarto".Csuda mokàs.
2020. júl. 17. 18:03
3/14 anonim válasza:
Szerencsére már túl vagyok ezen, mert váltottam, de az előző munkahelyemet a munkabeosztás miatt utáltam. Igaz, 6 órás volt, de délutáni és éjszakai műszak váltotta egymást. Hazamentem éjszakásból, másnap mehettem délutánra, délutános után másnap éjszakára és így tovább. Soha nem tudtam kipihenni magam, mindig olyan voltam, mint a mosott sz@r. Ha valaki szabadságra ment, vagy lebetegedett, helyettesíteni kellett. Volt hogy a pihenőnapom reggelén szóltak, hogy délután, vagy éjszaka be kéne jönni valaki helyett. Egy percig se bántam, hogy otthagytam. Most nyolc órában dolgozom, de állandó műszakban 07-15-ig.
2020. júl. 17. 18:38
4/14 anonim válasza:
"Hazamentem éjszakásból, másnap mehettem délutánra, délutános után másnap éjszakára és így tovább. "
Ezt hogy kell elkepzelni? Pl hazamentél reggel 7 re es masnap mentél dolgozni pl du 14 re? Azaz közte volt 30 ora szabad. Akkor miert nem voltal kipihent?
2020. júl. 17. 19:00
5/14 anonim válasza:
Elvárások irreálisak, de az anyagi és szakmai, menedzsment támogatás zéró.
Folyamatos zaklatás.
Hisztis kollégák.
2020. júl. 17. 19:02
6/14 anonim válasza:
Nem utálom. Maximum néhány kolléga hozzáállása bosszant
2020. júl. 17. 19:19
7/14 anonim válasza:
Bocs màr hogy szerettem volna megérteni az egyik vàlaszt..engem nem csinalna ki a valtott müszak sztem
2020. júl. 17. 19:38
8/14 anonim válasza:
Utáltam csak mert nem szeretek dolgozni. Főleg nem keményen. Úgyhogy kiléptem. Azóta max laza munkát vállalok.
2020. júl. 17. 20:03
9/14 anonim válasza:
Én is alapból nem szeretek dolgozni.
50 percre van a munkahely, Budapesten belül, pedig nem külváros és ahol lakom se az. A társaság nem a legjobb. A teamleader katasztrófa. Végiglazsálják a napot, de ha nekik kell valami, akkor azt azonnal.
Nem az a munkaköröm, mint amire felvettek és így szakmailag nem fejlődök, hanem felejtek. Nyáron tanulhatok esténként, hogy ne felejtsek annyit. Persze esti egyetemre járok, tehát most kellene pihennem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!