Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, ha pont innen...

Mit tegyek, ha pont innen akarnak referenciát?

Figyelt kérdés
Az interjúztatóm pont arról az egyetlen helyről akar rólam információt szerezni, ahol utált a közvetlen felettesem. Akkoriban fiatal kis csitri voltam, ő pedig ötven körüli és egyszerűen gyűlölt. Volt ott egy férfi, aki csapta volna a szelet nekem, s mint utóbb kiderült, a nő teljesen bele volt zúgva. Igazságtalannak tartom, hogy pont ezt a nőt akarják felhívni. Erre az állásra keresztet vethetek, ugye??? Azt sem értem, miért pont innen...volt ennél sokkal komolyabb munkahelyem is, de ők pont őket akarják hívni.
2020. júl. 16. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%

*gazságtalannak tartom, hogy pont ezt a nőt akarják felhívni.

Ez a nő rendezte meg az egész kamu interjúztatásodat. A Profession csapatában van egy ilyen személy aki figyeli a felkerült jelentkezőket, meg az adatlapokat. "Jellembajnok".

Nem kell meggondolatlanul felraknod magad minden portálra.

2020. júl. 16. 12:02
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
1+ Legközelebb óvatos legyél-és ne lépj csapdába.. Mert ez az volt.
2020. júl. 16. 12:02
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
lépj vissza. Írj egy udvarias lemondó levelet..
2020. júl. 16. 12:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de én ezt nem értem. Biztos vagyok benne, hogy az interjú valós volt.
2020. júl. 16. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:
23%

Ezt én sem értem, hogy miért csinálnának ilyet...

Am én visszalépnék a helyedben, ciki lenne a helyzet, jókat akkor nem mondana szerintem

2020. júl. 16. 12:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy eleve igazságtalan és logikátlan a hozzáállás, hogy egyetlen ember véleményét kérik ki rólam. Nem?
2020. júl. 16. 12:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat. Egy előző hozzászólónak írom, hogy semmilyen portálon nincs fent az önéletrajzom.
2020. júl. 16. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne a volt felettesed elérhetőségét add meg, hanem a HR-ét, ők majd szépen leigazolják a dátumokat és a munkaköröd és kész. A legtöbb cég ennél többet nem igazol.
2020. júl. 16. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon értem ezeket a válaszokat. Miért kéne visszalépnie a kérdezőnek? A legrosszabb ami történhet, hogy nem őt választják. Ha szerencséd van, nem a volt felettessel fognak beszélni - vagy ha mégis, akkor is bízzunk benne, h ő is túltette már magát a sztorin, és csak a kötelezőket válaszolja.
2020. júl. 16. 15:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Telefonon akarják megkérdezni vagy emailben? Én is jártam már így, előbbi esetben megadtam egy ismerősöm számát (persze előtte megbeszéltem vele hogy lehet keresni fogják...) de végül nem is hívták és felvettek.

Ahol e-mailt is kértek ott inkább megadtam egy előző főnökömét (kettő is volt azon a helyen, előbbivel jóban vagyunk azóta is). Nem tudom őt valaha keresték e , egyszer beszéltem vele azóta de nem említette.

2020. júl. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!