Jogosan vagyok kiakadva?
Volt egy kollégám, aki sokszor próbált ártani nekem. Az még hagyján, hogy kibeszélt és össze vissza hazudozott a hátam mögött, de még az igazgatónál is próbált hazugságokkal bemocskolni. Számon kértek engem is, mondtam hogy ezek hazugságok, és szerencsére hittek is nekem. Ezt a kollégámat meg elküldték. A főnököm mondta, hogy ne aggódjak, ő nem fogja visszavenni, mert nem akar ilyen emberrel dolgozni. Ezt vagy 10x hallottam tőle. Én hittem neki, és megnyugodtam, Föllélegeztem, hogy megszabadultam egy ilyen embertől, aki ilyen aljas gonoszságokra képes, hogy hazugságokkal próbál mocskolni az igazgatóság előtt, pusztán szakmai féltékenység miatt. Ma reggel viszont azzal fogadott egy kollégám, hogy ezt az embert visszavették. Nem is tudtam mit mondani, de kétségbeestem, hogy újra meg fogja keseríteni a napjaimat és próbál alám tenni. Kérdeztem a főnököt, hogy igaz-e a hír, azt mondta sajnos igen. Ő se akarta visszavenni, de a munkaügyi központban valami ismerőse elintézte az igazgatóságnál, hogy pályázattal visszavegyék, ő se tudott mit csinálni. Meg se kérdezték, csak közölték vele, hogy jön... De akkor miért kellett ígérni, hogy nem veszi vissza, ha nem tudja betartani? Akkor inkább ne mondja és akkor nem hiteget feleslegesen. Most nagyon haragszom rá, mert elhitette, hogy többet nem kell vele együtt dolgoznom én hülye meg hittem neki. Jogos a kiakadásom?
L/25

De most komolyan nem érted ezt a szituációt?
Konkrétan nem a főnököd vette vissza,hanem a munkaügyi központ rakta oda vissza.

De szerintem ez a főnöködet is derült égből villámcsapásként élte meg.
Meg amúgy is,a főnököd tartotta a szavát,nem Ő vette fel,hanem valami munkaügyis csinálta meg úgy a dolgokat.

Kérdező, próbálom kicsit átalakítani a problémát. Megígéred anyukádnak hogy holnap segítesz neki takarítani, ő nagyon számít rá mert egyedül nem bírja. Este viszont elesel és eltöröd a lábad, így másnap nem tudsz menni segíteni. Jogos lenne ha anyukád megharagudna rád? Hiszen nem tudod teljesíteni amit ígértél.
Na ez kb ugyan olyan szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!