Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan vagyok kiakadva?

Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Volt egy kollégám, aki sokszor próbált ártani nekem. Az még hagyján, hogy kibeszélt és össze vissza hazudozott a hátam mögött, de még az igazgatónál is próbált hazugságokkal bemocskolni. Számon kértek engem is, mondtam hogy ezek hazugságok, és szerencsére hittek is nekem. Ezt a kollégámat meg elküldték. A főnököm mondta, hogy ne aggódjak, ő nem fogja visszavenni, mert nem akar ilyen emberrel dolgozni. Ezt vagy 10x hallottam tőle. Én hittem neki, és megnyugodtam, Föllélegeztem, hogy megszabadultam egy ilyen embertől, aki ilyen aljas gonoszságokra képes, hogy hazugságokkal próbál mocskolni az igazgatóság előtt, pusztán szakmai féltékenység miatt. Ma reggel viszont azzal fogadott egy kollégám, hogy ezt az embert visszavették. Nem is tudtam mit mondani, de kétségbeestem, hogy újra meg fogja keseríteni a napjaimat és próbál alám tenni. Kérdeztem a főnököt, hogy igaz-e a hír, azt mondta sajnos igen. Ő se akarta visszavenni, de a munkaügyi központban valami ismerőse elintézte az igazgatóságnál, hogy pályázattal visszavegyék, ő se tudott mit csinálni. Meg se kérdezték, csak közölték vele, hogy jön... De akkor miért kellett ígérni, hogy nem veszi vissza, ha nem tudja betartani? Akkor inkább ne mondja és akkor nem hiteget feleslegesen. Most nagyon haragszom rá, mert elhitette, hogy többet nem kell vele együtt dolgoznom én hülye meg hittem neki. Jogos a kiakadásom?

L/25

2020. júl. 14. 20:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos, a főnököd erre mégis hogy számíthatott volna előre? Főleg hogy meg se kérdezték. Ha te nem látsz a jövőbe, akkor mástól miért várod ezt el?
2020. júl. 14. 20:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedben ott a válasz, a főnököd feje felett döntöttek erről. Valószínűleg nem gondolta, hogy ezt megteszik, ezért ígérte meg neked. Nem kellene rá haragudnod.
2020. júl. 14. 20:31
 3/16 anonim válasza:
94%
Valamilyen szinten jogos a kiakadásod. Olyan embert vettek vissza, aki pokollá tette az életedet a munka helyen és mikor végre levegőhöz jutottál kiderült, hogy vissza vették. Ez által jogos a sértettség, hisz a főnököd megígérte, hogy nem veszik vissza. Ha rajta múlt volna nem vették volna vissza. De magasabb befolyással bíró személy engedélyezte, hogy vissza vegyék, ami ellen ő nem tudott mit tenni, ezt is meg kell értened.
2020. júl. 14. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

" Ő se akarta visszavenni, de a munkaügyi központban valami ismerőse elintézte az igazgatóságnál, hogy pályázattal visszavegyék, ő se tudott mit csinálni.Meg se kérdezték, csak közölték vele, hogy jön... "

Innentől kezdve se a kérdésednek,se a kiakadásodnak nincs értelme!

Könyörgöm,te magad írtad le,hogy konkrétan nem a főnököd vette vissza,hanem egy "nagyobb" személy.

2020. júl. 14. 20:42
 5/16 anonim ***** válasza:

A fonokod a pasid/anyad/legjobb baratnod, hogy igy megsertodsz ra? Vagy a te jovahagyasod is szukseges a felvetelhez? Ez gondolom valami kocsma vagy bufe lehet, ha ilyen magas szinten vagytok szellemileg. Egyebkent egy munkahelyen vagy, nem egy gimis buliban, ahova olyanokat is meghivtak akik neked nem szimpik. Probalj meg felnoni a dologhoz.

38N

2020. júl. 14. 20:47
 6/16 A kérdező kommentje:
De ő ígérte meg. Én se ígérek olyat, amit nem tudok betartani.
2020. júl. 14. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Lehet ez vmi tanitas neked az elettöl hogyan razd le vagy lehetetlenitsd el az ilyeneket
2020. júl. 14. 20:51
 8/16 anonim ***** válasza:
De te meg fogd már fel, hogy ő nem tudhatta, hogy ez fog történni!
2020. júl. 14. 20:52
 9/16 A kérdező kommentje:
De ha tudja hogy úgyse ő dönt erről, és nem rajta múlik, akkor ne ígérjen ilyet.
2020. júl. 14. 20:53
 10/16 anonim válasza:
Lehet, hogy megígérte és be is tartotta volna a szavát, de magasabb személy /pályázat miatt került vissza, amiről ő nem tehet. Lehet sértőek számodra ezek a kommentek, mert nem a te véleményedet/igazadat szolgálják, de gondold át és képzeld magad a főnököd helyébe.
2020. júl. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!