Jogosan vagyok ezen kiakadva vagy teljesen elfogadott ez, amit a barátnőm csinált?
Figyelt kérdés
Mentünk volna a barátnőm lányának a szülinapjára, én, a férjem és a pici lányunk. Már vettük volna a kabátot, mikor a barátnőm irt egy üzenetet, hogy menjünk inkább egy hét múlva, mert ott van a család és a férje teljesen kivan, nem tűri a vendégeket és sok lenne ha mi is odamennénk. Nagyon rosszul esett, pláne azután, hogy ők rendszeresen jönnek nálunk, ebédre, vacsorára, a férje is nagyon jól érzi magát, szóval nincs velünk baja. Mi egy éve voltunk náluk utoljára. Az én férjem kijelentette, hogy ő bizony ezek után tuti nem fog náluk menni, én meg nem tudom mit csináljak.2019. jan. 27. 20:28
1/4 anonim válasza:
Egy barom a férje szerencsétlen nőnek. Ne rá haragudj, hanem arra a f..ra.
2/4 anonim válasza:
Fura az egész helyzet... Nem lehet, hogy anyósa miatt ideges a férje? Bár ezt nem értem, hogy jelenthet ki ilyet bármilyen indokkal...
3/4 anonim válasza:
Hát én utánajárnék ennek jobban, hogy mi történt, lehet valami nagyobb családi perpatvar kerekedett és nem akart úgy odahívni titeket, és hirtelen ez jutott eszébe hogy ezt írja.
4/4 anonim válasza:
Lehet tényleg valami nagyobb családi vita állhat a dolgok mögött.
Bár az is fura, hogy egy éve voltatok náluk legutóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!