Mennyire van esély jogászként így elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
A városom melletti 2000 fős falu önkormányzatánál adóügyi ügyintézőt keresnek, erre többféle diplomával lehet jelentkezni, gazdasági pl, illetve jogival is. Mennyi esélye van annak, hogy erre a pozícióra jogászt vesznek fel?2020. júl. 12. 23:04
11/14 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem e-mailben és azt írták, hogy pénzügyest várnak :(
2020. júl. 13. 11:32
12/14 anonim 

válasza:

Hát sajnálom. :( Nálunk nem volt ez elváras Budapesten. Egyébként meg kár hogy rakerdeztel. Csak be kellett volna küldened az önéletrajzodat simán. És mi van ha nem jelentkezik egy pénzügyes sem?
13/14 A kérdező kommentje:
Nem saját e-mailről küldtem. :) de nem értem, akkor a jogit miért nem veszik ki. Lehet majd beküldöm.
2020. júl. 13. 18:00
14/14 anonim 

válasza:

😊 Okos vagy. Küldd be mindenképpen. Mi vesztenivalod lehet? Max nem hívnak be.. 😉
Nekem azért fura amit írtak. Lehet hogy rossz napja volt annak aki válaszolt. Ok.. Pénzügyest várnak, de nem értem miért. Ezen az osztályon vegzeseket és határozatokat hoznak. Nem pénzügyi tevékenység történik...
Mindegy, okos voltál, küldd be. 😊✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!