Ha egy HR-estől eleinte félnek az emberek, attól lehetnek jó körülmények?
Figyelt kérdés
Mindenki mikor meglátja, összeszorul az ember gyomra, mindig szúrós szemmel néz az emberekre. Aztán, mikor megismeri az ember, akkor rájön, hogy egy kedves nőszemély, mindig azt az oldalt támogatja, akinek szüksége van, lehet hozzá bátran fordulni. Mit gondoltok az első benyomásról, mennyire fontos ez?2020. júl. 8. 18:10
1/9 anonim 

válasza:

*Mindenki mikor meglátja, összeszorul az ember gyomra
Ha egy emberrel (nem csak HR-es-legyen bárki) ilyen érzésem van soha nem változik, de előre tudom, hogy kb. kivel állok szemben, és az idő engem igazol.Mindig.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Jöhetnek még.
2020. júl. 8. 18:24
3/9 anonim 

válasza:

Szerintem a HR-től akkor is tartanak sokan, ha egyébként nem szúrós szeműek. Ettől még lehetnek jófej emberek, és én hiszek abban, hogy egy rosszabb első benyomás után is lehet kellemesen csalódni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2020. júl. 8. 18:32
5/9 anonim 

válasza:

Mi az h félek? Mert kik ők? Ugyanaz a troger mint en vok. Utoljara kb 10 eves koromban feltem anyukamtol h kikapok ha rossz jegyet hozok. Nem értem a népeket a munkahelyeken. Mar maga a megfogalmazas érthetetlen a számomra. Senkitol nem szorul ossze a gyomrom. Mitől is kéne. Tudom vannak trógerek pozíciókba akik Isteneknek hiszik magukat ettől még ugyanaz a homo erectus mint én vagy ti. Felnott emberek vok egeszseges ertekrenddel es magabiztosaggal s senkitol nem tartok. Miert ki az a HR? Senki🤔🙂pont annyi
6/9 anonim 

válasza:

"ugyanaz a homo erectus mint én" Legalább van önkritikád :D
7/9 anonim 

válasza:

Ugye? Nekem van nem úgy mint a HR-nek🤣🤣🤔ja jut eszembe sapienst akartam írni de ha mar igy alakult jo lesz erectusnak is🤣honfitarsaimtol pedig elnezest kérek az..erectus..megfogalmazásért.
8/9 anonim 

válasza:

7 Remélem azért az megvan, hogy általában HR-en belül is több különféle osztály van és ezek az osztályok teljesen más dolgokat csinálnak az adott cégnél. Toborzók és business partnerek inkompetenciáról órákig tudnék mesélni, de azért van olyan ága a HRnek is, ahol nem csak homo erectusok dolgoznak, hanem értelmes emberek :D Ja és még annyit hozzátennék, hogy felvenni, előléptetni és kirúgni se a HR-es döntése, hanem a vezetőségé, ők csak abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nekik kell lekommunikálniuk és vinniük a sarat :D A HR a vezetőség támogatására van, nem a dolgozók érdekeinek az érvényesítésére, ezzel azért jobb tisztában lenni.
9/9 anonim 

válasza:

Itt a kerdes arrol szolt kedves HR..hogy az ember gyomra osszeszorul a HR lattan, amit nem igen ertek. Mint ahogy azt sem h miert kell emberektol kollegaktol felni. Az most teljesen mindegy kik dolgoznak ott milyen poziban meg bizonygatni h ki az ertelmes. Mindenki ertelmes a maga módjan maradjunk ennyiben. Azt nem ertem tovabbra sem h mitol kell s kitol kell felni egy felnott meglett embernek egy munkahelyen? Lelovik? Kiraboljak? Mert valoban,,ertelmes ember,,adott eletet testi epseget veszelyezteto szituacioban erez ilyet. Gyomorgorcs stb. Mi ez? Azert adtam azt a valaszt h a HR vagy barki mas ugyanaz a troger mint en se tobb se kevesebb senki sem a masiknal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!