Munkahelyen folyamatosan támadnak, mit tegyek?
Sokszor nagyon keményen kiállok magamért, ám látom, hogy azok a személyek bosszút forralnak, nem nyugodnak bele, egész egyszerűen el akarnak nyomni, mert gondolom olyan a pofám mint akit el lehet és kell nyomni. És egy ilyen ember bármit tehet, úgyis összefognak ellene, ha kell szétverik, kirúgatják vagy le is ölik, mert nem tudja hol a helye.
Az én véleményem, hogy inkább meghalok de akkor sem engedem hogy alárendelt legyek, vagy csicskáztassanak. De nem akarják ezt nekem megengedni, így elég veszélyes szituációkba sodornak mert egyre nagyobb már a lincshangulat.
Idézem a kérdezőt a 4-es válaszából:
"Igazából már suliban is így bántak velem, munkahelyeken meg folytatódott ugyanaz. Az emberek azt, hiszik, hogy akinek olyan a pofája azt jogukban áll csicskáztatni."
Kérdező én a helyedben időnként elgondolkodnék és magamba néznék...Ha egy helyen történik velem ilyen, akkor lehet, hogy az ottaniakkal van a gond! De ha már több helyen is ez volt a gond, akkor mindenki és mindenhol hülye, csak én vagyok a repülő?
Kérdező, mi erről a véleményed? Nem véletlenül idéztem azt a viccet még az elején, csak úgy tűnik nem értetted meg a mondanivalóját...
Én már írtam neki, hogy legyen vállalkozó!
Majd ott meg a megrendelők fogják csicskáztatni. :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!