Munkahelyemen folyamatosan van hétvégi túlóra. Nincs kedvem minden hétvégén benn lenni. Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Fönökkel nem lehet beszélni. Old meg ahogy tudod és ennyi.2019. nov. 9. 16:03
1/9 anonim válasza:
Ha ki van fizetve, én nem panaszkodnék. Legalább többet keresel.
3/9 A kérdező kommentje:
Kifkzetik. 2 hétvégével többet kapok mint 4el
2019. nov. 9. 16:21
4/9 anonim válasza:
Oké hogy van pénz belőle de az embernek magánélete is van. Ezért nem értek egyet teljesen az egyes válasszal.
5/9 anonim válasza:
És mi van, ha nem mész be?
A főnöknek meg megmondod, hogy oldja meg, ahogy tudja.
6/9 anonim válasza:
Tobb penz lol, a gyereket meg neveli majd a postas?
7/9 anonim válasza:
Nézz utána! Havonta LEGALÁBB EGY vasárnapot üresben kell hagynia a munkáltatónak, - nem rendelhet be az összes hétvégén, mert megütheti a bokáját.
Más a helyzet, ha bizonyíthatóan vállaltad ezt. A "fizetik / nem fizetik" szemléletű embereknek meg üzenem, hogy elmehet a sóhivatalba az az ember, aki gyógyszerre költi a megkeresett pénzt vagy / és nincs magánélete, nyugta, biztosítva a pihenése.
8/9 anonim válasza:
Végre már azt látom, hogy vannak normális gondolkodású emberek is ezen az oldalon, örülök neki, hogy sokan szintén nem értenek egyet az embertelen hétvégi túlmunkával. Végre vannak olyanok, akik nem a kizsákmányoló főnökök pártját fogják.
9/9 anonim válasza:
Ne menj és kész, mondd meg a szerződésed nem erre szólt, én már hagytam ott céget ilyen esetben, kit érdekel hogy fizetik vagy sem a szabadság többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!