Munkahelyen folyamatosan támadnak, mit tegyek?
Sokszor nagyon keményen kiállok magamért, ám látom, hogy azok a személyek bosszút forralnak, nem nyugodnak bele, egész egyszerűen el akarnak nyomni, mert gondolom olyan a pofám mint akit el lehet és kell nyomni. És egy ilyen ember bármit tehet, úgyis összefognak ellene, ha kell szétverik, kirúgatják vagy le is ölik, mert nem tudja hol a helye.
Az én véleményem, hogy inkább meghalok de akkor sem engedem hogy alárendelt legyek, vagy csicskáztassanak. De nem akarják ezt nekem megengedni, így elég veszélyes szituációkba sodornak mert egyre nagyobb már a lincshangulat.
Most már írhatnád e csodás munkakört-munkahelyet;)
Soraidból úgy vélem, nem emlékszel, hogy nem te vagy a cég főnöke...te elfogadtál egy munkakört, amiben úgy teszel, ahogyan elvárják.
Ha nem tetszik, lehet lépni...
13
Ez jó ötlet, holnap már be sem megyek. Még fel sem mondok, meg sem érdemlik.
Kérdező, személyes tapasztalat...
Egy időben én is főnök voltam. Kb 50 ember munkáját irányítottam. Vegyesen, fiatalok, idősek, férfiak, nők.
Gyakorlati tapasztalat:azoknak volt a legnagyobb szája, legnagyobb önérzete, akiknek a munkája egy kalap szamócát nem ért!
Pofázás, grimaszolás ment ezerrel, de dolgozni azt nem akart.
Mert, hogy neki ne mondja meg senki, hogy mit csináljon...na ezeket rövid úton a kapun kívülre raktuk...
14: úgy van, csak tökösen!
aztán majd megy a híre, és a következő munkahelyeden már eleve úgy fogadnak, hogy egy pattogó halljakend, aki még a legelemibb munkajogi szabályokat se tartja be.
Gratulálni lehet neked.
16
Hát ez kész őrület.
Tényleg rabszolgaság az egész s el kell tűrni, hogy aláznak.
Ha nem tűröd és lelépsz akkor már fel sem vesznek többé sehol.
Ilyen szar emberi sorsot...s a sok birka örömmel tűri, hogy porig alázzák. Meg is érdemlitek a sorsotokat!
Mondj már egy konkrét példát, kérdező amivel és ahogyan téged megaláztak munka közben!
Miben és miért volt az a szituáció megalázó?
Mivel bántották meg ebben az esetben az emberi méltóságodat?
Azért kérdezem ezt így konkréten, mert én voltam mind a két oldalon...Voltam beosztott dolgozó és vezettem is embereket..Kíváncsi vagyok, hogy te mit és miért érzel megalázónak!
17: a baj nyakon felül van nálad!
A munkahelyi hierarchiának semmi köze a rabszolgasághoz.
Vagy te nem jártál iskolába? Fogalmad sincs, hogy mi volt a rabszolgaság????
Nem írsz egy szót sem a konkrétumokról. Se arról, hogy miféle munka, se arról, hogy miben nyilvánul meg az, amit te alázásnak érzel.
Kívülről nézve valami túlfejlett érzékenység lehet nálad agyban, amit már rég kezelni kellett volna. A szüleidnek, még gyerekkorban...
"Az én véleményem, hogy inkább meghalok de akkor sem engedem hogy alárendelt legyek, vagy csicskáztassanak."
Tessék, szabad a pálya! Legyél vállalkozó, és akkor a magad ura leszel. Nem fog senki csicskáztatni.
Ja, dehogynem! A megrendelőid. Akiknek majd csontig be kell nyalnod, hogy téged bízzanak meg, és ne a konkurrenciát...
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!