Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van esélyem,hogy munkát adjanak?

Van esélyem,hogy munkát adjanak?

Figyelt kérdés

Voltam gyakornok egy cégnél.

Mikor lejárt a gyakorlati idő,a főnök mondta,hogy nem tud munkát adni a cég anyagi helyzete miatt,de gyakornokoskodni bármikor tudok ha szeretnék.

Éltem a lehetőséggel.

A következő hétfőn bementem,de az elején mintha kicsit meglepődtek volna,hogy bementem.

Nagyon pedálozok: a főnök irodáját átrendeztem. Mindig panaszkodott ha nem talált valamit,rendet raktam,de láttam rajta,hogy nem tudja hova rakni a gesztusomat.

Utána megkérdeztem tőle,hogy csináljak-e pénzügyi elemzést a cégről és konklúziót hogyan lehet sprórolni a vírus miatt-na ezt már értékelte.

Meg is csináltam és tanácsoltam hogy küldjön el 2 felesleges embert. Kicsit meglepődött,hogy ezt javasoltam,de mondta,hogy ha jön a 2.hullám akkor bármi megtörténhet.

Jó,ezt azért csináltam,hogy legyen esélyem bejutni.

Mit tanácsoltok? Hogyan kapjak itt munkát?

2020. júl. 6. 17:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A cég nagyon megszívhatja ha egyszer lebukik az ingyenmunka miatt.

De miért dolgozol ingyen?

2020. júl. 13. 16:30
 12/12 A kérdező kommentje:

11

Senkit nem vesznek fel most sehiva.

Válság van,ez a hely az egyetlen esélyem.

2020. júl. 14. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!