Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hagytatok már ott munkát laza...

Hagytatok már ott munkát laza vezetőség,nem dolgozó munkatárs miatt?

Figyelt kérdés
Elveszi a kedvem az ilyen munkatárs. Amikor olyan munkással dolgozok aki kiveszi a részét a munkából vagy egyedül vagyok sokkal jobban haladok,szívesebben megcsinálok mindent.De amikor a másik unott és lusta pofáját kell néznem aki nem kapcsolódik be a munkába sokszor dacból én se teljesítek úgy ahogy kell vagy nem teszem rendbe magam után a munkafeluletet.Valójában a főnök a hibás hogy ezt megengedi meg laza a vezetési stílusa. Megfordult a fejemben,hogy váltok és olyan helyre megyek ahol komolyabban lehet dolgozni.Lehet olyan helyen is jobb dolgozni ahol meg van szabva a szünet percre pontosan meg van mit szabad, mit nem szabad munkaidőben.Ezen a helyen bár szeretem a munkát,tetszik amit csinálok de ezzel a munka morallal6nem tudok azonosulni és ez egyre jobban kezd kijönni belőlem.Egyébként erre a rész munkaidőben dolgozó kolléganőm is panaszkodott nekem,hogy nagy a fejetlenség nincs rendszerezettség hol ez hianyzik,hol az hiányzik és nem lehet így dolgozni.

2020. júl. 5. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Rossz munkatársak miatt hagytam ott a munkahelyeimet általában akik állandóan unalmukban vagy beszólogattak vagy valamivel idegeltek

Ha én reggel elmegyek dolgozni akkor nekem abban a 8 órában sajnos már nincs annyi energiám, hogy mások unalmát és rosszindulatát is el kelljen viselni

2020. júl. 5. 10:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kaszinó éttermében mosogattam. És az egyik munkatársnőm kihúzta magát az éjszakai műszak alól avval, hogy nem tudna hazajutni, mert vidéken lakik, és hajnali háromkor, amikor végzünk, még nem megy vonata. Aztán amikor megváltoztatták a műszakot hajnal ötös befejezésre, akkor meg avval jött, hogy ő olyankor félne egyedül utazni. Lényeg, hogy én emiatt az esetek 90%-ában éjszakás voltam, és keveset nappalos.

Valamint nem fizettek éjszakás pótlékot. A főnök pedig csak a vállát vonogatta, hogy ez így van a cégnél minden helyen, ő sajnos nem tud mit csinálni.

A másik érdekesség, hogy a szakácsok ingyen ehettek a szünetben, de mindenki másnak fizetnie kellett.

1 év után meguntam és váltottam.

2020. júl. 5. 10:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Interjúztatáskor a vezető-tulajdonos nőci oly mértékben volt primitív,szakmailag alkalmatlan az adott szakmában, hogy interjúztatás közben én álltam fel, és mondtam, hogy köszönöm, de meggondoltam magam.

Az ilyen egyednek egy fillért nem teszek a zsebébe. Döglődik eléggé a cége, ahogy megfigyeltem. Jól döntöttem.

2020. júl. 5. 10:46
 4/11 anonim ***** válasza:
3+ Volt olyan is pár éve, hogy egyedül vittem valakinek a cégét, és más helyett melóztam(beleértve az ügyvezetőt is)ment is felfelé a cég, majd fel vett nekem segítségre egy olyan "munkaerőt" aki egy másik cég besúgója volt- no pár hónap múlva itt is felálltam.Igaz ez két évig volt, de meg volt a célom vele.
2020. júl. 5. 10:50
 5/11 A kérdező kommentje:

2-es pont ez az,meglehet unni az ilyen dolgokat mégha a munka tetszik is.

Itt is az volt,próbálta volna a kolléga kivonni magát a szombati munkából ez múlt hónapban sikerült is nekem meg volt két szombatom.És rákérdeztem a szombatok hogy lesznek ezentúl,hogy tudjam előre.Most őt rakta be kettőre nekem meg nem lesz munka szombatom júliusban,ha valóban így lesz...Egyébként nem csak ebből, a munkából is jól kivonja magát kezdetekben meg még jobban kivonta magát.Szaladozik ide-oda ezt szt elintézni a kimegy terepre ami 45perc lenne az neki 1,5-2ora.Gondolom beül valahova kávézni vagy autózgat a városban a főnök kocsijával mivel azzal jár ki terepre.

2020. júl. 5. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Munkaügyes troll..

Egyáltalán nem érdekelne. Jó munka, jól érzem magam, megkapom a pénzem, a munkát elvégzem, nem érdekel a másik unott pofája.

2020. júl. 5. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
*aki egy másik cég besúgója volt- no pár hónap múlva itt is felálltam, de előtte buktattam, nem kicsit, hanem nagyon. Pofára is esett a háttér társasága.Ők ajánlottan netto 400ezres fizut nekem. Amit csipőből vissza is útasítottam.
2020. júl. 5. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
6: Miért lenne a munkaügyes troll? Egyáltalán nem olyan a stílusa.
2020. júl. 5. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem troll...

6-os olyan szinten érdekel,hogy ami van munka így három helyett kettőre hárul és ha a harmadik is részt venne benne jobb lenne.És ez azért heteken, hónapokon keresztül felháborító.Aki nem akar dolgozni maradjon otthon.

2020. júl. 5. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
9: Engem ebben az idegesít, hogy ha fennakadás vagy hiba történik, akkor a főnök úgy kezel minket, mintha egyetlen személy lennénk. Tehát mondjuk engem lecsesz, hogy lassan megy a munka, én mondom, hogy nem az én hibám, az xy másik kolléga végezte azt a munkarészt, és erre meg azt reagálja, hogy "Nem érdekes, ki hol, melyik részen állva dolgozott, ti egy csapat vagytok! Ami itt történik, az ti mindannyian követitek el." Nem tudom, hogyan alakul ki ez a gondolkodásmód.
2020. júl. 5. 11:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!