Munkanélküliek, hogy telnek a napjaitok?
Mit csináltok míg nem találtok munkát? Hogy telik egy napotok, mivel töltitek az időtöket? Nem feltétlen álláskeresési praktikákra vagyok kíváncsi, bár ha azzal vagytok elfoglalva egész nap, az is érdekel.
Én képezem magam, esetleg szóba jöhető vállalkozáson és lehetőségeken agyalok. Kertészkedem, pihenek... Mindent a lehető legkevesebb pénzköltés mellett, de hasznosan akarom tölteni ezt az időszakot.

Amikor munkanélküli voltam, marha sokat kertészkedtem, meg átjártam nagyszüleimhez segíteni. Szabadiőmben könyvtárba jártam, mivel könyvekre nem futotta. Reggelente futni jártam.
Aztán úgy sikerült, hogy voltam másfél hónapot munkanélküli Londonban is, akkor a megtakarításomból éltem, és jártam a várost, beadtam az életrajzomat egy csomó helyre. Sajnos tapasztalat nélkül akkoriban csak hotelbe vettek fel, de a semminél az is jobb volt akkor.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!