Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen tulajdonaságokkal kell...

Milyen tulajdonaságokkal kell rendelkeznie egy jó HR menedzsernek, továbbá jó alapot biztosít ehhez a pszichológia egyetem?

Figyelt kérdés
Pszichológián tanulok most. És HR-ben szeretnék karriert. Szerintetek jó alap ehhez ez az egyetem? Illetve milyen egy jó hr manager/olyan személy aki humán erőforrásokon belül dolgozik?

2020. júl. 2. 19:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A feudális, elmaradott magyarba,ahol megy a hülyítès a női hátrányos helyzetről, miközben 10 èvvel magasabb a női élettartam, hamarabb mehetnek nyugdíjba stb. ott a legfontosabb HR állásoknál,hogy nőnek szüless, gyógytornász diploma jobb mint a pszichológia.A feudális, elmaradott magyarban biológus, gyógytornász stb.csajok a HR-sek(de pl. Sopronban andragógia szakos is van az Autolivnèl) így teljesen mindegy,hogy mit vègzel.Nő legyen+kapcsolat,vidèken a HR-sek 95%a nő, jellemzően HR vègzettsèg nèlkül.Az nem gond,ha például a HR-es alapvető fogalmakkal nincs tisztában pl munkaerő közvetítés ès kölcsönzés közötti különbség stb...a színvonal igazi magyaros vagyis Európa egyik legrosszabbja.Kivève Budapest ott azért most már felvesznek férfit is HR-re,de vidéken a HR-sek 95%a nő, jellemzően nem HR végzettséggel, alapvető HR fogalmakkal nincsenek tisztában.

Magyarországon a HR 1,barátnői módon működik 2,a fejvadász cègeknek nevezett barátnői gittegyletek pl Randstad,Beck and Partners stb...szívesen segítenek bármely biológus, gyógytornász hölgyből is HR-est,majd HR vezetőt csinálni a HR-es Facebook csoportokban is,nagyon aktívak, szorgalmasak, segítőkészek ebben az esetben.A színvonal olyan igazi magyaros,vagyis Európa egyik legrosszabbja,nem egy HR-es csajjal találkoztam,aki azt sem tudta,hogy mi a munkaerő kölcsönzés, közvetítés közötti különbség.

2020. aug. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!