Butaság lenne azért felmondanom, mert az üzemorvosi vizsgálaton bevezetik a vércukor mérést?
Butaság lenne emiatt felmondani. Én nem bánnám, ha lenne ilyen mérés is üzemorvosin, meg azért az orvos sem hülye, hogy cukorbetegnek nyilvánítson esetleg egy ebéd utáni magasabb érték miatt.
Egy ismerősömnek idősebb korában derült ki, hogy 1-es típusú cukorbeteg, vagyis ezzel született, csak valahogy nem jöttek elő problémák. Anyám 2-es típusú cukros, és egész jó ételeket tud így is összerakni, van, amire figyelni kell, de elég sok alternatíva van.
20. Örülök hogy ezt írod5, de azért nagy különbség van, kettes esetében van saját inzulin termelés, szerintem ez nagyon sokat számít.
Persze család nagy része cukros 35 éves vagyok és pár éve mértek már 6.4es éhomi cukrot
Nagyanyam 88 evesen halt meg, legalabb 40 evet cukros volt. Az volt a legkisebb problemaja.
Apam inzulint ad be evek ota. Nagy ivben tojik a dietara, azt iszik es eszik amit akar.
Nekem is megmondtak az orvosok hogy ne lepodjek meg ha en is beallok a sorba, megsem vagyok ugy berezelve mind te.
Van nalam fiatalabb kollegam, a cukor durvabbik változatával, de meg ő is vigan eli az eletet, nem ilyen elkeseredett paragép mind te.
27. Találtam egy cikket, orvosit, hogy 33 százalék eséllyel lehetek cukros eszerint
Nagyon fontos, hogy felismerjük és megakadályozzuk a prediabétesz kialakulását és átalakulását
diabétesszé. Felmérések szerint a prediabéteszesek legalább 33%-a 10 évnyi időtartam alatt
cukorbeteg lesz, másik 1/3-uk állapota nem változik és a harmadik részük vércukor szintje
különböző okokból normalizálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!