Ha felmond valaki minek kell ott ülni a munkaértekezleten az utolsó napon?
Figyelt kérdés
Felmondási idő 30 nap mely épp tegnap járt le. De azért ott kellett ülni a szokásos rutin munkaértekezleten. Kérdés minek ha egyszer az értekezlet témája a jövő hónap beosztása feladatai és az a felmondót már nem érinti.
De akkor minek kellett ott ülni?
2020. jún. 30. 11:44
11/14 anonim válasza:
Nocsak, Balázska, végre otthagyod az alapítványi iskolát?
12/14 anonim válasza:
Lehet, hogy a főnök ezzel is meg akart alázni. Örül neki, hogy a többiek látnak Téged, közben pedig tudják már, hogy nincs ott jövőd, mert eltávolítottak.
Kicsit tényleg beteg.
13/14 A kérdező kommentje:
", hogy nincs ott jövőd, mert eltávolítottak."
Ki mondta neked hogy eltávolítottak? Hol írtam én ilyet? Én mondtam fel, nem ők távolítottak el.
2020. júl. 1. 08:08
14/14 anonim válasza:
Akkor a középső mondat törlendő. Bár ki tudja, a hátad mögött mit terjesztettek a távozásod okáról. Előfordulhat, hogy nem a valós verziót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!