Ha felmond valaki minek kell ott ülni a munkaértekezleten az utolsó napon?
Felmondási idő 30 nap mely épp tegnap járt le. De azért ott kellett ülni a szokásos rutin munkaértekezleten. Kérdés minek ha egyszer az értekezlet témája a jövő hónap beosztása feladatai és az a felmondót már nem érinti.
De akkor minek kellett ott ülni?
"Hátha hajlandó vagy még dolgozni. "
Egy értekezleten mit kell dolgozni? Ott semmit se kell dolgozni. AMikor meg vége volt, felálltam ittam egy kávét majd lejárt a
munkaidőm. és hazamentem végleg mert az volt az utolsó napon. Sok értelme volt berángatni engem az értekezletre.
Nehogy utolsó nap másfél órával korábban hazamenjek. Nehogy! Összedőlt volna a világ.
Főleg hogy az utolsó 2-3 napban kb semmit se csináltam már.
"boldogan kurtítanak meg a saját bevallásod szerint is érdemi teendő nélkül eltelt idő arányában."
HA ez ok a megkurtításra akkor a főnöktől vonják le. Ő adatta le velem a munkaeszközöket már 3 nappal a vége előtt. Eszköz nélkül pedig csöppet nehéz...
Tudod ha a kertész kezéből kiveszed a kapát (csak hasonlat )akkor nem kérheted számon miért nem kapál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!