Kezdőként elnézendők a hibák?
Figyelt kérdés
Pl:van egy női főnök, aki egy áruházat vezet. Első küldetése, de az összes hibát elköveti az emberekkel szemben, amit csak lehet. A vezetőségen kìvül, még a kiváltságosai szeretnek ott dolgozni. Idővel változhat egy ember viselkedése, az emberek megìtélése vele szemben?(Szorìtok neki, mivel a testvére vagyok.)2020. jún. 29. 21:52
2/4 anonim 

válasza:

Az összes hibát nem követhette el az emberekkel szemben, mert akkor már nem dolgozna ott (erre azért kíváncsi lennék). Amúgy ha kellően önkritikus, beismeri és felvállalja a hibáit, képes rajtuk felülemelkedni és meghallgatja a beosztottait, partnerként tekint rájuk, akkor a válasz igen. Mondjuk ez a másik oldaltól is erősen függ.
3/4 anonim 

válasza:

Vezetőkkel szemben kevésbé elnézőek szerintem, de nem ismerem az ottaniakat. Van ahol türelmesek, van ahol nem
4/4 anonim 

válasza:

szóval van egy-két kis kedvence, a többieket meg csak bszogatja, meg a vezetőség sggét nyalja.
ha az én öcsémről lenne szó, már kapott volna egy testvéri pofont, hogy kapja össze magát és viselkedjen ember módjára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!