Mit tegyek, ha a főnökeim k....ögök és nem engednek el szabadságra normálisan?
ez sima szívatás...meg akarja muotatni, ki az úr a szemétdombon.
Ilyen számtalan helyen előfordul. Arra kíváncsi a főnök, eg mered-e tenni, hogy nem mész be.
Ha le van írva valahol, hogy öt hónappal ezelőtt szabályosan kértél egy hetet az adott időpontra, és ők ezt elfogadták, illetve nem értesítettek írásban a módosítási szándékukról, akkor menj el..
...bár a szabid mocskosul el lesz cseszve, de a kis nyomorék ezt akarja...lehet hogy nem dugott már évek óta, ezért mindenkivel kitol
Év elején nem állította fel a céged a szabadságolások rendjét?
Némelyik cégnél van összüzemi szabadság. Ekkor csak 1-2 ember dolgozik a többi szabadságon van (akár akarata ellenére is).
Ha engedély nélkül elmész, akkor ok a fegyelmire (ennek mértéke nagyon változó, de egyik sem jó).
Mi lenne, ha valamelyik szülőd beszélne a főnökkel. Dolgozd le azt a fél napot előbb, amennyiben nem vagy csoportos munkára utalva a munkád során.
Voltam nagyfőnök, tudom, mit írok.
A szülőt azért vonnám be, hogy szóljon a gyereke szabadsága miatt, mert mégis más az, ha ebben az esetben felnőtt beszél egy főnökkel és nem egy fiatal dolgozó. Én a kérdezőt nagyon fiatalnak képzelem. Ezzel a javaslatommal cseppet sem a fiatal szerepét értékelem le, mint ahogy ezt az#5 gondolja. Nem kell mindjárt azzal indokolni, hogy "felnőtt, nagykorú vagy, azt csinálsz, amit akarsz..."!
Lehet, hogy a kérdező már úgy "odaszólt" a főnökének (főnökeinek), hogy most már valóban meg akarják neki mutatni, hogy ki a vezető a cégnél és ki a beosztott. Egy szülő még talán helyrehozhatja...
Nem garantálom, hogy alkalmazás esetén be is válik a tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!