Melyik a jobb szerintetek? Egyszer elmenni 2 hét szabadságra, vagy kétszer 1 hétre?
Kétszer 1 hét.
1 könnyebb a visszarázódás.
2. nem szakad rád annyi munka egyben.
akár 3 külön alkalommal is kiveheted , könnyebb kibírni 2-3 hónapot egyben mint félévet..
2: "nem szakad rád annyi munka egyben."
Ez a munka jellegétől is függ. Például mosogatóként vagy szalagmunkásként semmi extra munka nem szakad az emberre.
Szerintem amúgy a két hét egyben.
Munkakörtől függ.
Nekem a 2x1 hét jobb. Mert különben teljesen elúsznak a dolgok.
Ahogy írták egy betanított munkásnak mindegy.
"Ahogy írták egy betanított munkásnak mindegy."
Miért lenne mindegy? mintha ők nem dolgozni járnának be.. Az izmoknak is kell inkább a pihenés nemcsak a szellemi munkát végzőknek..
Kérdező,
próbaidő alatt nem "illik"/"szokás" 1-2 hét szabadságra menni. Ha meg még 3 hónap után sem tudod felmérni mennyi és milyen munkád van, akkor nagyon elgondolkoznék. A főnököd helyében biztosan. Nem tudom elképzelni, hogy milyen feladatok vannak, amik nem létszükségletek, így azokban nem kell helyettesíteni, ezért valószínűleg nem fogja megcsinálni senki, míg nem vagy bent és mennyi a határidős, aminél meg kell oldani a helyettesítést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!