Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a jobb szerintetek?...

Melyik a jobb szerintetek? Egyszer elmenni 2 hét szabadságra, vagy kétszer 1 hétre?

Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok?

2020. jún. 12. 10:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Túl sok feltételezésed van. Csúszós lejtő.

Nem is akarok még szabadságra menni, de le kell adni az egész évre a szabadság tervezetet.

2020. jún. 12. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem a 2 hét kapcsol ki igazán, de tényleg nem minden munkahelyen lehet ennyit kivenni és néha nagyon húzós lehet utána. Én általában hagyok bent szabikat és ezért megyek el az év elején szabira, így ilyenkor mindenhol minden áll kicsit, máskor meg hetekre bontom le a dolgot.
2020. jún. 12. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindig sikerült, de amíg dolgoztam inkább egyszer mentem a családdal 2 hétre. Az igazi pihenés csak a 2. héten volt.
2020. jún. 12. 13:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják 1 hét szünet kell ahhoz hogy egyáltalán felfogja az ember hogy szabadságon van. Az más kérdés hogy én például nem tudnék elmenni egyszerre 2 hétre, mert nem engednének el :/
2020. jún. 12. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinél más, na meg tervektől függő is.

Én általában egyben veszem ki a két hetet, engem ez pihentet a legjobban. Ilyenkor elmegyek 1 hétre külföldre nyaralni, majd utána itthon pihenek, kikapcsolódom és feldolgozom a nyaralás során látottakat, szerzett élményeket.

Viszont ha egy évben például nyáron mennél 1 hétre Spanyolországba, illetve egy hétre Dubaiba ősszel és még karácsonyra is megtartanál pár napot, akkor célszerű nem egyben kivenni, hanem elosztani, hogy mindenre elegendő legyen.

Ha igazán nem mész sehova nyaralni vagy csak pár napra belföldön, akkor teljesen mindegy, amelyik hozzád közel áll. Az én személyes véleményem, hogy minél hosszabb az egybefüggő napok száma, annál pihentetőbb.

2020. jún. 12. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

Én részletekben szeretem kivenni.

És sajnos sokszor van szükség egy-egy napra gyerek miatt. Negyedévente egy nap orvosi vizsgálat, iskolai rendezvények, évi 7 tanítás nélküli munkanap, így az ilyen szir-szarokra elmegy 15 nap évente. Marad 13, amiből kétszer egy hét nyáron (1 hét június, 1 hét augusztus) 3 pedig a váratlan események: temetés, hivatalos ügyintézés. De sajnos nagyon kevés, sokszor csúsztatok, ha lehet.

2020. aug. 17. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!