Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megadott referencia, de nem...

Megadott referencia, de nem engedélyezett megkeresés?

Figyelt kérdés

Az előző vezetőm nagyon elfoglalt, biztos nem tud foglalkozni azzal, hogy fogadja a cég hivasát, ahova jelentkeztem. Azt mondta, hogy megadhatom az elérhetőségét, de nem szeretné, ha megkeresnék, mert minden hétköznap reggeltől estig nagyon sűrű a napirendje. Sajnos tudom, hogy igaz, amikor együtt dolgoztunk, akkor is állandóan úszott a munkában.

Mindenképp vezetőt kért a cég, többször kiemelte, és ő volt az egyedüli felettesem.

Így már nincs is esélyem az új állásra, vagy azért mégis megadjam ebben az esetben az elérhetőség, hátha az is elég, hogy pl. Linkedinen utána nézzenek? Kellemetlennek érzem, hogy adok elérhetőséget, de semmire való, hiszen beszélni nem tudnak vele.

2020. jún. 25. 10:22
 1/3 Thispain ***** válasza:
Szerintem add meg nekik, és mondd el nekik azt, amit leírtál, vagy derítsd ki, mikor ér rá az előző vezetőd, és mondd azt az időpontot.
2020. jún. 25. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs az előző cégnél HR osztály? Általában ők adnak ki céges referenciákat, megadhatod az ő elérhetőségüket is, az új céged azt is köteles elfogadni.
2020. jún. 25. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy #1 írta, valamint add meg esetleg az e-mail címét is.

Feltételezem ez már nem az operátori szint. Ha azért utasítanak el, mert egy hr-es picsusz nem tudja lemenedzselni a referencia felhajtását, akkor nem veszítesz sokat.

2020. jún. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!