Ez a fizetes mennyire keves?

Diákként keresek ennyit heti 5x8 órában úgy hogy napközben van kb 2-3 óra semmittevés.
Nekem jó, de neked ez nagyon rossz fizetés.
Nalunk sosincs semmitteves. Ahogy egy picit is leallnek a munkaval jon a baszogatas. Raadasul eleg sok munka van es ezt azoktol is tudom akik mar dolgoztak korabban a cegnel, csak epp masik telephelyen, mert cegen belul nalunk van kb a legtobb melo.
Off: hogyan szurhatjak ki valaki szemet ilyen keves fizetessel? Es egyaltalan hogy varja amugy el a fonok, hogy ennyiert dolgozzak legalabb annyit, mint amennyit masok (en keresek a legrosszabbul...)

Ott fogod hagyni emiatt a munkahelyet? Nem.
Na emiatt kapsz ennyit.
Kedves utolso: ne tegyel fel kerdest, ha nem is engedsz ra valaszolni. Raadasul nem hiszem, hogy barmivel is tartoznek neked vagy ugy szolt volna a kerdes: "miert keresek ennyire keveset?"
Tovabbi szep napot!

Elég keveset keresel :/
Elárulod, hogy mit dolgozol?
Amúgy ötöske a #4es kommentedre válaszolt. Ott tetted fel az általa megválaszolt kérdést.

Az biztos. De nem is a gyakoris atlag megtudasa most a cel.
Egyebkent sokszor olvastam itt a netto fizukat es igen, akkor gondolkodtam el, h basszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!