Az új kollégát reportoltam a főnököm felé, jogosan?
Figyelt kérdés
A mentoráltam azzal dicsekedett Skype-on, hogy örül, hogy ide került, mert alig kell dolgozni. Mondta, hogy most is Youtube videókat néz. Képmetszővel megörökítettem, és elküldtem a csopveznek, másolatban pár kisfőnökkel.
Most vár rá egy elbeszélgetés délután.
Helyes döntés volt, Ti is ezt tettétek volna?
Itt fegyelem van és profit orientáció.
2020. jún. 19. 13:10
21/25 anonim válasza:
"mentoráltam"
Te egy patkány vagy. Főnököd helyében első dolgom lenne, hogy megszabaduljak tőled.
22/25 anonim válasza:
Tájékoztattad arról, hogy felvételt készítesz? Hozzájárult ? Kapott tájékoztatást arról, kinek küldted el? Hozzájárult? Ha nem a válasz, az gáz. Ha kicsit is talpra esett akkor jelenti az egészet az Naihnak. A céget megbüntetik. Aztán hogy a cég hogyan fog ezek után veled bánni, az már más kérdés. Ha szerencséd van akkor benyelik, ha nem akkor követelik majd rajtad.
23/25 anonim válasza:
Igaza van a 22-esnek, ez kőkeményen GDPR ügy lehet!
24/25 anonim válasza:
Haha kerdezo eltunt lehet szégyenébe🙄☹
25/25 anonim válasza:
Igazi gusztustalan féreg vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!