Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az új kollégát reportoltam a...

Az új kollégát reportoltam a főnököm felé, jogosan?

Figyelt kérdés

A mentoráltam azzal dicsekedett Skype-on, hogy örül, hogy ide került, mert alig kell dolgozni. Mondta, hogy most is Youtube videókat néz. Képmetszővel megörökítettem, és elküldtem a csopveznek, másolatban pár kisfőnökkel.

Most vár rá egy elbeszélgetés délután.

Helyes döntés volt, Ti is ezt tettétek volna?

Itt fegyelem van és profit orientáció.

2020. jún. 19. 13:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"mentoráltam"

Te egy patkány vagy. Főnököd helyében első dolgom lenne, hogy megszabaduljak tőled.

2020. jún. 20. 16:29
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
Tájékoztattad arról, hogy felvételt készítesz? Hozzájárult ? Kapott tájékoztatást arról, kinek küldted el? Hozzájárult? Ha nem a válasz, az gáz. Ha kicsit is talpra esett akkor jelenti az egészet az Naihnak. A céget megbüntetik. Aztán hogy a cég hogyan fog ezek után veled bánni, az már más kérdés. Ha szerencséd van akkor benyelik, ha nem akkor követelik majd rajtad.
2020. jún. 21. 15:36
 23/25 anonim ***** válasza:
85%
Igaza van a 22-esnek, ez kőkeményen GDPR ügy lehet!
2020. jún. 21. 15:44
 24/25 anonim ***** válasza:
75%
Haha kerdezo eltunt lehet szégyenébe🙄☹
2020. jún. 22. 14:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Igazi gusztustalan féreg vagy:)
2023. márc. 9. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!