Masnak is ilyenek az elso napok?
Figyelt kérdés
Tegnap uj munkahelyen kezdtem. Panikbeteg, szorongo vagyok. Irodara mentem, konyvelesre, de azt erzem nem ertek semmit. Delutan kicsit sirtam is a mosdoban. A szorongasom is baromi zavaro. Minden es mindenki idegen, minden kinai, azt erzem, hogy ehhez hulye vagyok. Ma is ilyen rossz kedvvel indultam neki. Sirhatnekom van. Pedig mindenki kedves. :(2020. jún. 18. 06:54
1/6 anonim 

válasza:

Nem, nem ilyennek kéne lenni. Ilyenkor pont a toppon kell lenni, mert mindent figyelnek, mert új vagy. Nem kell stresszelni egy munkahelyért se, mindig van másik
2/6 anonim 

válasza:

Hozzá kell szokni, amúgy meg nem kell izgulni, mindenki kezdi valahol.
3/6 A kérdező kommentje:
Talan a kudarc, hogy nem tudok mindent azonnal. Ez stresszel baromira, addig ameddig haza nem erek, addig fojtogat a siras. Eddig bankban dolgoztam, szoval van kis kozom a penzugyhoz, de konyvelni soha nem konyveltem.
2020. jún. 18. 07:29
4/6 anonim 

válasza:

Bele fogsz jonni, hidd el. Par nap es profi leszel.
5/6 anonim 

válasza:

3# Én egy gyárban kezdtem villanyszerelőként, három hatalmas csarnokot kellett karbantartani nulla szakmai tudással és helyismerettel. Mindig mentem a kollégák után, néztem mit hogy csinálnak aztán szépen beletanultam. Ha neked is segítenek és normálisak a kollégáid akkor nem lesz gond.
Egy a lényeg, mindig azt lássák rajtad hogy akarod csinálni és érdekeljen a dolog. Azzal nincs gond ha nem tudsz valamit, a baj ott kezdődik ha nem érdekel.
6/6 anonim 

válasza:

Én is így kezdtem a munkahelyemen. Kell egy pár hét, beleszoksz, megismersz mindenkit. Jó lesz. :) Pláne hogy kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!