Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Masnak is ilyenek az elso napok?

Masnak is ilyenek az elso napok?

Figyelt kérdés
Tegnap uj munkahelyen kezdtem. Panikbeteg, szorongo vagyok. Irodara mentem, konyvelesre, de azt erzem nem ertek semmit. Delutan kicsit sirtam is a mosdoban. A szorongasom is baromi zavaro. Minden es mindenki idegen, minden kinai, azt erzem, hogy ehhez hulye vagyok. Ma is ilyen rossz kedvvel indultam neki. Sirhatnekom van. Pedig mindenki kedves. :(
2020. jún. 18. 06:54
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nem ilyennek kéne lenni. Ilyenkor pont a toppon kell lenni, mert mindent figyelnek, mert új vagy. Nem kell stresszelni egy munkahelyért se, mindig van másik
2020. jún. 18. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá kell szokni, amúgy meg nem kell izgulni, mindenki kezdi valahol.
2020. jún. 18. 07:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Talan a kudarc, hogy nem tudok mindent azonnal. Ez stresszel baromira, addig ameddig haza nem erek, addig fojtogat a siras. Eddig bankban dolgoztam, szoval van kis kozom a penzugyhoz, de konyvelni soha nem konyveltem.
2020. jún. 18. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bele fogsz jonni, hidd el. Par nap es profi leszel.
2020. jún. 18. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:

3# Én egy gyárban kezdtem villanyszerelőként, három hatalmas csarnokot kellett karbantartani nulla szakmai tudással és helyismerettel. Mindig mentem a kollégák után, néztem mit hogy csinálnak aztán szépen beletanultam. Ha neked is segítenek és normálisak a kollégáid akkor nem lesz gond.

Egy a lényeg, mindig azt lássák rajtad hogy akarod csinálni és érdekeljen a dolog. Azzal nincs gond ha nem tudsz valamit, a baj ott kezdődik ha nem érdekel.

2020. jún. 18. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Én is így kezdtem a munkahelyemen. Kell egy pár hét, beleszoksz, megismersz mindenkit. Jó lesz. :) Pláne hogy kedvesek.
2020. jún. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!