Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is nehezek az utolsó...

Másnak is nehezek az utolsó napok? 39+3 hkm

Figyelt kérdés

November 22re vagyok kiírva, nagyon várom hogy beinduljon végre és menjünk szülni. Egyenlőre semmi jele... Minden hetek óta összekészítve, minden készen csak jönne már. Nagyon várjuk, szeretnénk már újra babázni(3.baba lesz) a tesók is minden nap többször kérdezik mikor jön már a pici tesó?

Fáj a hátam, a derekam kimerültnek érzem magam. Tudom hogy csak napok vannak hátra de kezdek türelmetlen lenni.

2018. nov. 18. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 28.-ára vagyok kiírva. Ugyan azt érzem mint te kérdező. Annyi a különbség, hogy én annyira még nem várom. Második baba, és szeretnék minél több időt a nagyobbal tölteni még egy kicsit, mert biztosra veszem, hiába minden igyekezetem, nem lesz annyi időm rá, mint az elmúlt 4 évben bármikor. :)
2018. nov. 18. 17:21
 2/3 anonim válasza:
Én is 22-re vagyok kiírva, első baba. Viszont én egyre jobban szorongok,rettegek a szüléstől, meg úgy az egésztől... Tervezett baba,mindketten 30-asok vagyunk,szval nem éretlen tinik, mégis félek attól ami ránk vár. Félek, h nem leszek jó anya... :( 31N
2018. nov. 18. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a másodiknál az utolsó pár hét volt a leglazább, semmi bajom nem volt
2018. nov. 18. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!