Kismamik, másnak is fáj a feje? Napok óta, sőt, kb két hete minden nap fáj a fejem! Front miatt lehet?
Figyelt kérdés
4 hete szültem,a férjem szerint azért van,mert keveset mozdulunk ki!2018. júl. 15. 17:09
1/7 anonim válasza:
Iszol eleget? A levegőhiány okozhatja bizony.
Miért mozdultok ki keveset?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen,sokat iszok!
Szoptatok,úgyhogy figyelek rá nagyon!
Kertes házban lakunk,így a kertben kint vagyunk,sokszor egész nap,de sétálni nem megyünk el!Erre gondol a férjem!
2018. júl. 15. 17:30
3/7 anonim válasza:
Akkor szerintem attól nem fàjhat a fejed, bár a mozgáshiány is okohat fejfàjást.
Simán szültél?
Lehet, hogy szimplán csak a fáradtság az oka...
4/7 anonim válasza:
3 hete szültem kimerítő az egész,nálunk van két nagyobb is..
Babám is nyűgösebb... nekem is sokat fáj a fejem...
5/7 A kérdező kommentje:
Császárral szültem!
Nálunk is van nagyobb tesó,ha a babám alszik,akkor vele vagyok!
Kimerült vagyok,de még úgy érzem bírom!
2018. júl. 15. 18:53
7/7 anonim válasza:
5 hete szültem hüvelyi úton, és nekem is fáj a fejem 2 hete. Sokat iszok, és szinte minden nap megyünk levegőzni, ha az időjárás engedi. Én a frontokra fogom. A férjem is sokat panaszkodik fejfájásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!