Leginkább Velencén, de akár Dunántúl és környékén milyen álláslehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves srác vagyok Békés-megyéből. Mivel az egész Dél-Alföld elég szegényes, el szeretnék innen menni minél hamarabb. Esetleg valaki tudna mesélni arról, hogy a Dunántúlon/Velence környékén milyen az élet? Milyen munkalehetőség vannak? Főiskolát végeztem, de sajnos ez a diploma nem keresett a munkaerőpiacon. Esetleg ha valaki tud albérlet árakat, annak is örülnék. Jofogason kerestem, de elég szerény számban találtam csak albérleteket.2020. jún. 18. 00:56
1/2 anonim válasza:
Velence, és környéke inkább az idegenforgalomra épít, hisz ott a tó (kerékpárkölcsönző, fagyis, szállás, boltok, a tóra épülő ellátási lánc). Legközelebb Székesfehérvár van, ahol többféle gyár, üzem van, ahol több álláslehetőség lehetséges. Bp. irányába Martonvásár (itt a szolgáltató szektorban), mint kisváros, illetve Baracska, utóbbinál a Bv. intézet, amivel számolni lehet. Utána Érd, de az már Pest megye: itt is s szolgáltatószektor a jelentős.
2/2 anonim válasza:
Székesfehérvár, vagy Budapest opció. Én Baracskán élek (Velencétől kb 10 km-re) Én Budapesten találtam állást. Tehát ingázom. Az albérlet téma engem is foglalkoztat. Nekem az a gondom, nem találok megfelelőt. Vagy túl messze lenne a munkahelyemtől, vagy túl drága, vagy lepusztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!