Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez csak nekem tűnik irtó...

Ez csak nekem tűnik irtó gáznak egy munkahelyi közegben?

Figyelt kérdés

Ma voltam állásinterjún a Semilabnál. Miközben vezettek körbe, az egyik folyosón egyszercsak kilibben a (tippem szerint) HR-es nő seggig felhúzott pólóban, szűk farmerban és ingatva magát (hogy még aki nem akarja, az is a seggét bámulja) és a folyosón várakozó, kb. 4-5 férfinak odaszól: De szép fiúkat látok (vagy valami ilyesmit). A srácokon a kötelező szájmaszk volt, gondolom erre akart poénosan utalni. Srácok is csak néztek, én pedig pláne, mivel most voltam ott először, ráadásul interjún.

Szerintem ez a flörtölgetés nem fér össze egy munkahellyel. Egy diszkóban, nyaraláson, hobbi szakkörön, stb. még elmegy, de egy munkahelyen szerintem gáz... Kellemetlen és egy férfi nem tudja erre mit is kéne reagálni, mert még a végén ha veszed a lapot, még téged perelnek be szexuális zaklatásért... Manapság ez már nem ennyire egyszerű, és maga a helyzet is kínos.

2020. jún. 15. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Ne kényeskedjetek már, végre egy szexista nő. Minjárt azt nézném dugható-e a nő, ha már ennyire tetszem. :))
2021. júl. 23. 21:49
 12/13 anonim válasza:
77%

Senkinek sem ajánlom ezt az undorító céget.

Egy ismerős volt kollegámat csak azért nem vették fel mert dadog.

Szerintetek ez nem hátrányos megkülönböztetés?

Lakatos hegesztő CNC gépkezelő és CAD CAM programozó technológus is.

Mégsem kellett.

Ezt a céget bíróság elé kell állítani és bezárni végleg emberi jogok eltiprása és megsértése miatt!!!

2023. nov. 25. 11:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Így van, én is messze elkerülöm őket, ezerszer jobb helyen vagyok azóta.
2023. nov. 25. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!