Tényleg vannak akiknek lelki törést okozott a home office? Depresszió stb? Én hávájnak éltem meg és attól vagyok depressziós max hogy vége!
Olvasom hogy az ELTE pzsichomókus intézete lelki támogatási programot dolgoz(ott) ki azoknak akik hónapokra home officeba kényszerültek és nem mehettek be melózni. depresszió fásultság szociális hiány stb.
???? Ezek vajon melyik bolygón élnek? Nem azon amin én az egyszer biztos!
Depresszió ?? Mert nem kell bejárni ? És otthon homeban vagyok??
És KIVIRÁGOZTAM ujjongtam a home alatt. Márciustól abban voltam! Soha ilyen jól nem éreztem magam ! SOHA! A munka elvégezve pénz az jön, de ki se kell lépni az ajtón!
Lehet ennél jobb? Akkor kelek amikor akarok, a lyukas alsógatyámban a fotelból laptoppal végzem a melót.
Nem kell a napi 2 órás BKV bumlizást kibírni, a sok gyökér kétszínű mocskos nyalógép kollegát nem kell látni, az undorító gyűlölt főnökömet 4 hónapja nem is láttam... lehet ennél jobb?
És más emiatt depresszióba esik? meg visszavágyik? Szociális hiány? Hát akkor lássam az egészet amikor a hátam közepét! Tőlem 10 évig is lehet home office én benne vagyok!
Ennyire mások lennénk?
Aszociális. jegyezzétek már meg egy életre. Aszociális=emberkerülő
antiszociális=bűnözőhajlam
Engem az érdekel, miért lett lepontozva mindenki, aki home office párti, akkor is, ha normál stílusban írta le, amit akart és akkor is, ha beletette azt is, hogy megérti, hogy másoknak miért volt nehéz ez az időszak.
Pont ez a baj amúgy az emberi jellemmel és pont ezért lesz méginkább magánakvaló, aki nem a mainstreamet követi.
Mondjuk 4 egységnyi mértékben lenne aszociális, de ettől 7 egységnyi szinten lesz az.
Miért nem lehet megérteni, hogy van, aki más?
Ami itt a lepontozás, az az életben kb a lenézés az eltérő véleményért.
Miért akarnék másnak megfelelni az Interneten? Miért érdekelne a pontozás?
Mert rombol.
OK.
De ettől még vannak, akiknek a home office az álom; és vannak, akiknek hiányzik az office annyira, hogy még ilyet is csináltak:
(telefonról nem megy nekem, csak szgépről)
33: Talán mert a kérdező elég bicskanyitogató stílusban fejezi ki, hogy kvázi idiótának tart mindenkit, aki nem úgy látja a dolgot, ahogy ő. És így, ha valaki egyetértést fejez ki a válaszában, reflexből arra asszociálunk, hogy őt pártolja.
De most komolyan, nekem standardban semmi bajom nincs avval, ha valaki világhelyzettől függetlenül naphosszat csak otthon szeret lenni. Avval viszont már inkább, amikor másokra is ezt akarja ráerőszakolni. Mondván, hogy el kell felejteni a szórakozást, utazgatást, mozizást, színházba járást, otthon foglaljuk el mi is magunkat, és kész, ne panaszkodjunk! Gondolom, neki sem tetszene a fordítottja, ha hirtelen törvénybe hoznák, hogy az ember a nap 24 órájából max. 12-őt lehet otthon, a többit köteles házon kívül tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!