Munkáltatónak van bármi köze ahhoz hogy az állás betöltéséhez szükséges végzettségen túl még milyen végzettségem van?
Ha én érettségivel betölthető állásban vagyok, jogos az a vád hogy nem „szóltam“ hogy nekem diplomám is van?
Miért szóltam volna? Mi köze hozzá? Ő érettségizett embert keresett nekem az van, az állás betöltésekor megvizsgálták van-e, van, oké, mást nem kérdeztek.
Ezek után van közük hozzá nekem még mi van?
Mert ezen pattognak hogy nem „szóltam“ a diplomámról. Miért szóltam volna?
Úgyse adnak egy fillérrel se magasabb bért emiatt, akkor meg nem mindegy?
"Az első adandó alkalommal lelép. "
És bárki más akár 8 elemis tróger is nem lép le tán az első adandó alkalommal ha talál helyet ahol akár 5 ft-tal is többet kap?
DE!
Hát akkor mi is a különbség? Mondjuk semmi?
Igazad van az első adandó alkalommal lépek. Na de nem ezt csinálja mindenki? Van olyan ember aki utánam jött ide és már sehol sincs. És nem volt diplomás.
Hát akkor? Mi is a különbség?
Nem, nem ezt csinálja mindenki.
Aki egyértelműen többre hivatott, az még csak nem is gondolkozik hosszabb távon.
De te egy troll vagy és neked hiába magyarázunk.
"Aki egyértelműen többre hivatott, az még csak nem is gondolkozik hosszabb távon."
Nyugi aki "kevésre " hivatott az se gondolkodik hosszú távon az ilyen helyeken
Milyen helyeken?
A közszférában? Voltál te már kormányablakban? Mennyi ott az átlagéletkor? Na pont ennyire nem gondolkoznak hosszú távon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!