Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen kaliberű iskolaőröket...

Milyen kaliberű iskolaőröket kéne alkalmazniuk az iskoláknak,hogy rend legyen az iskolákban?Hogy a diákok sem egymásra,sem a tanárokra ne emelhessenek kezet?

Figyelt kérdés
Szerintem az iskola őröknek olyanoknak kéne lenniük mint a szórakozóhelyeken a kidobóembereknek.Kigyúrt,izmos férfiakra lenne szükség,határozott fellépéssel.Ha valamelyik gyerek nem bírna magával,megfogná a karjánál fogva,kivezetné az iskola kapujáig és ott kirakná.Ahogy a szórakozóhelyeken azokat a vendégeket,akik nem bírnak magukkal.És a gyerekek csak úgy léphetnének be az iskolába,hogy az iskolaőr megnézné a táskájukat és átvizsgálná a ruházatukat.Még a cipőjüket is levetetné velük,nehogy kést,ollót vagy bármilyen szúróezközt bevigyenek magukkal.Tehát kidobóemberek kellenének iskolaőrnek.

2020. jún. 11. 13:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Egyébként ha bevezeti a kormány az iskola őrséget,azzal munkát is ad több embernek.Nem is baj,ha új munkahelyek jönnek létre.
2020. jún. 11. 13:42
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Sőt egyből vezessék is vissza a pufajkásokat is, nem? :D
2020. jún. 11. 14:06
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Nyilván nem csak egy őrt alkalmaznának, hanem minimum 5-öt iskolánként. És lehet, hogy tényleg lesz pánikgombjuk a tanároknak.

Olyat biztos nem fognak csinálni, hogy kidobják az iskolából az utcára a rendetlenkedő diákot, hadd lófráljon egész nap.

2020. jún. 11. 14:20
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

15: jöjjön érte a szülő, és fegyelmezze meg! (tudom, ez irreális, főleg mikor pont a szülők is "bejárnak" tanárt bántalmazni)

Nem is értem, ha egy kutya bármilyen sérülést, kárt okoz, ott a gazda felelőssége egyből előkerül, és kőkeményen fizetnie kell.

Gyereknél ezt miért nem lehet alkalmazni?????? A szülő FELELŐS a kiskorú gyerekéért! Ha nem tudja megnevelni, akkor menjen helyette börtönbe. :-D

2020. jún. 11. 14:26
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

"nem baj, hogy új munkahelyek jönnek létre"

Ez így önmagában nem igaz. Ha az állam hozza létre a munkahelyet, ha az állam fizeti így az alkalmazottakat, akkor csak az állam kiadásai nőnek.

2500 új munkahely (500 iskoláról beszélnek, ha kellene 5 ember, akkor az 2500 fő) ha csak minimálbérrel számolunk 5.747.700.000 Ft (öt egész 7 millárd), és ez csak a bérköltség. Felszerelés, képzés, 2500 ember adminisztrációja stb ebben nincs benne. Ennek a forrását is meg kellene teremteni. Ja, és ebből 107 ezer Ft-ot vinne haza havonta az őr. Az is igaz, hogy az államhoz is visszafolyna 84.5 ezer Ft adóként. Tehát 3,2 milliárd Ft lenne a nettó bér, ami az államnak nem folyik vissza évente.

2020. jún. 11. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Folytatva az előző gondolatot, 3,2 milliárd Ft menne el 500 iskolára, ez 6,4 millió Ft iskolánként évente.

Ebből azért lehetne olyan programokat is finanszírozni, amelyek nem rendészeti eszközökkel kezelnék az erőszak okozta problémákat.

2020. jún. 11. 15:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

18: teljesen naív vagy...

Akik olyan környezetben nőttek fel, ahol az agresszió a tekintély, az egyetlen kommunikációs módszer az ordítás, ott indíthatsz te lilaködös programokat, meg buksimis tréningeket....

2020. jún. 11. 16:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#19 nem kell itt gangsztáskodni, ahol olyan rohadt a helyzet, ott nem a 107 eFt nettóért posztoló biztonsági ork fog rendet vágni máról holnapra.
2020. jún. 11. 16:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egy "kiképzőtábor" kaliberű iskolába jártam annak idején, így kidobóembert tartanám jónak.
2020. jún. 11. 20:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú, hogy sokan abban látják csak a fantáziát, hogy legyen a biztiőr egy kigyúrt nagy valaki.

De miért?

Biztonsági őr vagyok, a profibb fajtából (magyarul nem az aki csak van és nem csinál semmit).

Dolgoztam sok féle helyen, voltam kidobó is, szóval van tapasztalatom, pedíg nemvagyok egy kigyúrt állat (jó, azért vékony se).

180 magas 80kg átlagos testalkat.

DE minden helyzetet meg tudok oldani profin.

Jobban dolgozok, és jobban szoktak szeretni mint a kérdésben felvázolt kidobókat.

Szóval szerintem ez ennyire nem fekete és fehér.

Mint ahogy attól se lesz valaki feltétlen jó, hogy az önélet rajzában 30 éves szakmai tapasztalat van.

Itt maga az ember számít. Én pl gond nélkül el tudnám látni ezt a munkát is, még a korábbi válaszokban leírt extrém példák esetén is.

2020. jún. 11. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!