Más nem sértődne meg ezen, ti hogy kezelnétek?
Sokan mondják rám, hogy sértődékeny vagyok. Próbálok odafigyelni erre, de ezt a helyzetet nem tudom hogy kellett volna kezelnem.
A jövőhéttől változik a munkaidőm. Az első infó az volt, hogy hétfőtől. Másnap bejött a főnök, hogy keddtől. Ma hazamenet azzal fogadtak a többiek, hogy mit szólok hozzá hogy szerdától lesz az új beosztás? Mert az a legújabb hír, hogy szerdától változik, és ezt mindenkivel közölte a főnök, csak velem nem, akit érint. Olyanok tudtak róla, akiknek semmi köze nincs hozzá, csak beszélgettek a főnökkel és ő említette nekik, én meg, akit ez 100 százalékosan érint, utoljára tudtam meg, sőt, ha a többiektől nem tudom, még most se tudnám. Úgy, hogy a főnök 5x elment az ajtóm előtt, bármikor beszólhatott volna. Vagy oké, mondjuk hogy még nem biztos, de akkor más miért tud róla? Nem tudok rá más magyarázatot, mint hogy személyes baja van velem és azért nem szólt. De nem akarok megint én lenni a sértődékeny p_csa, de úgy megkérdezném, hogy most mi a f_sz baja van velem, hogy nekem nem volt képes szólni, de az egész iroda már tudja, olyanok is, akiket nem is érint.
Ti nem lennétek ezen kiakadva? Mit csinálnátok?
Ja, hogy te ilyen pletykafészek vagy?
Akkor igazából nem is a munkarend a baj, hanem, hogy nem szakad hozzád mindenki az első adandó alkalommal ha bármi információ napvilágot lát bármilyen forrásból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!