Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meghallhatta szerintetek?

Meghallhatta szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy pultban dolgozok es a pult mogotti teruleten van egy raktar szoba. Ez a raktar ugy helyezkedik el, hogy a pult mogotti reszen (ahol a pultos all) van egy ajto ahonnan egy rovid folyosora lehet menni. Ebbol a folyosobol nyilik meg egy ajto, meghozza a raktar ajtaja. Na most kb a pult es a raktar kozott van durvan 4-5m es legalabb 1 fal ahol megtud torni a hang. A lenyeg, hogy egy ladat cipeltem be a raktarba es mar kivolt mindennel a tokom (foleg a vendegekkel, mert sorba jottek a taplobbnal taplobb emberek) es hat amikor a ladat emeltem volna fel (ami nagyon nehez volt), kicsuszott a szamon a karomkodas: "a hulye picsa". Tudniillik egy merges no volt aki turelmetlennek tunt, en pedig mergelodtem magamban, h csak latja, hogy epp cipelek, csak tudnia kene varni annyit amig beviszem a ladat. Hadd ne kelljen mar ledobnom a foldre, mert okelme megjelent. Na most rogton nyugtaztam, h hat kozepes hangerovel mondtam, nem epp suttogva. Mikor kimentem hozza akkor amig kiszolgaltam vegig keresztbe volt teve a keze. Szerintetek azert mert hallotta amit mondtam, vagy csak alapbol amiert "varnia" kellett?
2020. jún. 8. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

nem valószínű hogy hallotta

de ha igen, kit érdekel?

2020. jún. 8. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy meghallotta! De ne foglalkozz vele, azt is hihette, hogy a főnöködet szidod. Én arra gondoltam első körben, ahogy olvastam a szöveget, hogy a főnökre voltál kiakadva, amiért cipelned kellett azt a ládát. Utána írtál csak a nőről.

Nem biztos, hogy azt hitte, hogy róla beszélsz, ne aggódj!

2020. jún. 8. 19:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi szepen nektek!:D csak amiatt erdekelt, mert nem akarom magam egy ilyen elszolassal kirugatni. Egyebkent hajlamos vagyok mindent tulaggodni, szoval koszi megint!😃
2020. jún. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!