Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok akik nem kakilnak olyan...

Azok akik nem kakilnak olyan helyen ahol más is meghallhatja, miért nem?

Figyelt kérdés
Mitől féltek pontosan? Miért gond ez? Mit éreztek? A sokadik alkalommal találkozom ezzel a felfogással és nagyon szeretném megérteni mikre gondoltok, mit éreztek. Köszönöm a segitségeteket.
2019. aug. 24. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kínos, illetve a higiéniára is finnyás vagyok, nagyvécézni, csak vészhelyzetben szoktam, közterületi budiban. Én a slagot is nehezen tudom megnyitni, ha más is van a mosdóban...
2019. aug. 24. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Mert más is meghallhatja

Vagy érezheti

És ez kínos

2019. aug. 24. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
De miért gondolod h kínos? És ha egyáltalán nem érdekli? Ha magában megdicsér a hanghatás miatt? :D
2019. aug. 24. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Na erre nincs értelmes válaszom. Simán csak feszélyez, hogy hallja, szagolja más is
2019. aug. 24. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Most lehet rajtunk röhögni, de én kis dologhoz pl. piszuárt nem tudok egyáltalán használni, mert úgy egyszerűen nem indul el a "folyamat", hogy nyílt terepen vagyok. Nekem zárt tér kell, hogy a dolgomat végezni tudjam. Nagy dolgot meg én is csak vészhelyzetben ürítek, pl. hasmars, de azt amúgy sem lehet sokáig visszatartani.
2019. aug. 24. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Mert ezek olyan dolgok, amik csak az adott egyénre tartoznak. Olyan ez, minthogy nem meztelenkedünk mások előtt, mert a testünk bizonyos részei csak magunkra tartoznak (illetve azokra, akikre szeretnénk, hogy tartozzon).
2019. aug. 24. 11:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem kiröhögni akarlak titeket hanem megérteni.

Ha mást hallottok miközben végzi a dolgát de ti már a kézmosásnál jártok, akk mit éreztek? Mikre gondoltok?

2019. aug. 24. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ismert mondást had hívjam segítségül, de csak egy részét: de a legjobb otthon.

Had soroljak fel pár okot, személyes tapasztalatot, hogy miért szeretnek otthon elintézni ezen dolgukat sokan:

- hang és szag hatás

- higiénia: sokszor van kivetni való a nyilvános, munkahelyi stb. Illemhelyeken

- nincs (elég) wc papír

- utána jó lenne megmosni a hátsó felet, nem egésznap így lenni

- sokszor a víz nyomása alig bír a kis dologgal is

- a tudat, hogy közben mások is ott vannak, ez inkább befelé hozza a dolgokat, mint kifelé

- szimplán kényelmes otthon

- ha esetleg szorulásos vagy otthon (jó esetben) hosszan ideig is lehetsz wc-n

2019. aug. 24. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!