Kiégnétek / otthagynátok az ilyen "személytelen" helyet?
9. Vagyok. Szerintem teljesen éthetően írtad ki a kérdést, és továbbra is irigyellek, ahogy úgy gondolom, a többi válaszadó is.
Nekem az előző munkahelyemen nyugdíj előtt álló kolléganők egész napos szófosását kellett hallgatnom az élet nagy dolgairól (főzés, mosás, takarítás). Végül miattuk jöttem el, mivel még egész hétvégén is tőlük zsongott a fejem, mire vasárnap estére elmúlt volna, hétfőn kezdődött elölről. A jelenlegi munkahelyemen ~35 körüli nők divat, műköröm és egyéb szépészeti bájcsevegése a fő téma, plusz mellé még jönnek az irodák falait megrengető vihogások, tehát ahogy mondják, cseberből vederbe estem. Ja, és még kaptam mellé 2-3 havonta egy-egy csapatépítőt, de szerencsémre a vírus miatt ez eddig elmaradt, viszont már így is kinéznek, amiért én dolgozni járok be és nem a folyosón/más irodákban lézengek a munkaidő 90%-ban.
Szóval komolyan kérlek, hogy áruld el privátban hol dolgozol, mert számomra a tiéd lenne az álommeló. Ahogy kiveszem békén hagyják dolgozni az embert, nem kell felesleges bájcsevejeket folytatni ahhoz, hogy ne legyél kiközösítve, illetve nem kell egész nap mások dumálását hallgatni, amitől még este is zakatol a fejed.
Igen, kedves kérdező, tök jó ez. Ha nem tetszik, verd a sgged a földhöz, ahogy öreganyám mondta mindig. Vagy mondj fel.
Illetve javaslom, hogy legyen életed a munkán kívül, mert a többieknek valószínűleg van, ezért nem arénáznak itt nem létező problémákon.
rájöttem, veletek nem lehet beszélgetni... pontosan, mint egy másik topicban "a karate nem ér semmit, mert utcán úgyis többen támadnak rád, késsel".
Kiragadtok valami extrém szélsőséges esetet, és ezzel azt hiszitek, győztetek!
Régen voltak itt jó emberek, el lehetett menni velük sörözni, elcssattant egy két sztorizás, poén egymás között ÉS nem ment a munka rovására! Most meg van a nagy kuss, és a billentyűzet csattogása, esküszöm én kérek elnézést, ha 1 óránként felállok, és megtöröm a csendet. Igenis, van akinek fontos, hogy hozzá tudjon szólni a másikhoz!
“ van akinek fontos, hogy hozzá tudjon szólni a másikhoz!”
Van, akinek meg nem, és a hisztid alapján ők vannak többségben. Szóval igen, kérj elnézést a felesleges szövegelésért, mert hát neked úgy jó, és ugye mindenki egyetlen emberhez alkalmazkodjon már, nem te fogsz mindenki máshoz.
Engem is érdekel ám, merre van az a munkahely!
Egyébként én dolgoztam olyan helyen, ahol nagyon jóban voltunk. Ráadásul nem is szellemi munka volt igazából, hanem számítógép előtti betanított munka. Mégis sokszor volt csend, mert így lehet koncentrálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!