A volt munkàltatóm mit tudna velem csinàlni, ha írok negatívumot egy cégek véleményezésére alkalmas weboldalra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 06:43
2/5 anonim válasza:
Csak céges belső dolgokat ne írj le, annak lehetnek következményei.
3/5 anonim válasza:
Attól függ. Ha nem igaz, amit írsz, vagy legalábbis nem tudod bizonyítani, hogy igaz, akkor lehet jogi következménye.
Egyébként meg szimplán gyerekes.
4/5 anonim válasza:
Engem azért vették fel a jelenlegi munkahelyemre, mert semmi rosszat nem.mondtam az előzőre, pedig tudják hogy egy utáltam.
5/5 anonim válasza:
Ha cégen belüli dolgokat mondasz el, az hivatali titoktartás megsértése, ha olyat, ami a céget negatívan állítja be, az hírnévrontás és ezek mind büntetést vonnak maguk után, ha a cég feljelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!