Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire valós probléma hogy...

Mennyire valós probléma hogy a nagyon introvert jellemü emberekre rászállnak a munkahelyen?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 07:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
6-os vagyok. Ahogy utalok is rá, irodákban többségben tanultabb, kultúráltabb emberek vannak, ott ezért nem jellemző ez a fajta bánásmód. Ellenben gyárakban, segédmunkákban a többség alulművelt, buta, rosszindulatú, és jelentős részüknek az iskolában magatartási problémáik voltak. Így nem csoda, hogy ott ez a módi.
2020. jún. 2. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Rám szálltak, elküldtem őket melegebb éghajlatra, most is vígan dolgozgatok.
2020. jún. 2. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

8.vagyok. Utoljára középiskolában szálltak rám mert félénkség miatt (nem csak introvertált), és nyilván egy primitív közegben is gyakrabban megesik, bár ilyenben szerencsére régen voltam. Itt sokszor nem csak egy hanem több ember a "bántalmazó", a csordaszellem miatt.

A felnőttek és a kulturáltabb környezetben lévők másak. Ők inkább kontrollálni akarnak. Ha pedig nincs önbizalmad akkor kihasználják. Egy egyszerűen csak introvertált embernél ezt nem olyan könnyű megcsinálni, egy szerénynél aki nem szól vissza könnyebb. Mint mondtam látom hogy kik ezek az emberek és velük már határozottabban beszélek, és érdekes visszavesznek.

Ezért gondolom hogy ez nem munkahely függő, akik ilyet csinálnmnak azok a munkahelyen kívül is így viselkednek.

2020. jún. 2. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
Ha egy, vagy több extrovertáált van a közeledben, akkor nagyon valószínű.
2020. jún. 2. 19:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14! Nem érted a különbséget. Attól hogy valaki introvertált az nem jelenti azt hogy hagyja magát megvezetni. Az csak azt jelenti hogy elvan egyedül. Ha mindemellett szerény és önbizalomhiányos is, akkor az más, akkor nem biztos hogy ellent fog szegülni.

Attól meg hogy valaki a másik megalázásából akar erőt meríteni nem nevezném extrovertáltnak. Kicsit összekeverved a fogalmakat.

2020. jún. 2. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!