Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A nagy cégek már az őszi...

A nagy cégek már az őszi karanténra leállásra home office hullámra készülnek? Honnan veszik az infókat?

Figyelt kérdés

A neten olvasom hogy hazai nagy cégek már most készpénznek veszik az őszi második hullámot és újra teljes leállásra karanténra sulizárra boltzárra kijárási korlátokra stb készülnek.

Vagyis pont arra ami az elmútl kb 2 hónapban volt.

Csak az a kérdés ezek honnan veszik az infóikat ? Mert a hivatalos álláspont továbbra is cska annyi hogy LEHET második hullám , LEHET hogy ősszel (vagy jövőre) de arra nézve semmit se halllottam, hogy újabb sulizár karantén boltzár kijárási stb készülne.

De azért egy sokezer fős multi nagy cég döntéshozói csak nem beszélnek bele a világba.

Mit tudnak ezek?

(ja és ha lesz újabb leállás és home office annak én csak örülök..... gyakorlatilag mennyországként éltem meg az elmúlt 2 hónapot, pénz jön munka van és ki se kell mozdulnom- lehet ennél jobb?)

2020. máj. 30. 09:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
36%
20: Egy értelmes ötéves gyerek avval van tisztában, hogy senki nem látja előre, mi lesz hónapok múlva. És akkor szerinted mit kellene csinálni? Egy évig zárkózzon be mindenki, a gazdaság meg omoljon össze teljesen? Kezdenek már irritálóak lenni az ilyenfajta okoskodások.
2020. máj. 30. 13:04
 22/37 anonim ***** válasza:
67%

"És akkor szerinted mit kellene csinálni? Egy évig zárkózzon be mindenki, a gazdaság meg omoljon össze teljesen?"

jogos, sokkal jobban megerni halomra olni embereket, csak a gazdagas menjen!!!! nem tudom, kinek kene vinni a gazdasagot ha a keresokepes lakossag jelentos resze korhazban vagy otthon fekszik betegen. szerintem inkabb uljon otthon egeszsegesen home officeban. dehat mi tudok en, ugye :')

2020. máj. 30. 13:08
 23/37 anonim ***** válasza:
25%
21: Igen, amíg nincs vakcina, óvni kell az embereket. A turizmus-vendéglátáson kívül semelyik szektort nem viselte meg az elmúlt pár hónap. Az meg nem annyira fontos szektor, hogy emberek életét veszélyeztessék miatta. Az lehet, hogy neked a gazdasági összeomlás azt jelenti, hogy nem járhatsz bulikázni, meg plázázni, de szerencsére vannak értelmes emberek is, akiknek fontosabb szempontjaik vannak és átlátják a helyzeteket.
2020. máj. 30. 13:11
 24/37 anonim ***** válasza:
16%

22: Ja, mindenki legyen home officeban, ez a megoldás. Csak áruld már el nekem, hogy home office-ban hogy végezzek éttermi mosogató és irodatakarító munkákat, ami a hivatásom?

Halomra ölni emberekt? Túlnyomórészt azokra veszélyes, akik már nyugdíjaskorban vannak. A fiatal- és középkorúak 95%-án átmegy tünetmentesen.

2020. máj. 30. 13:14
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Balázska szokás szerint saját magának válaszol másik fiókból.
2020. máj. 30. 13:15
 26/37 anonim ***** válasza:
62%
#24 hat sajnos se az etterem se az iroda nem letszukseglet (legalabbis a legtobb nem). takarits olyan helyeken amik nyitva vannak: korhazak, boltok stb. nehogy azt hidd hogy egyedul vagy ezzel, parom kertepito, azt is nehez otthonrol csinalni. ugyhogy most elemiszeruzletben dolgozik, mert az nyitva van. igazodni kell a helyzethez
2020. máj. 30. 13:18
 27/37 anonim ***** válasza:
26: Szerencsére egyre kevésbé aktuális a dolog, mivel jövő héttől nyitnak az éttermek. (Itt Hollandiában csak akkortól.) Tudod, csak angol tudással, és síma érettségivel nem igazán lehet más munkát találni.
2020. máj. 30. 13:22
 28/37 anonim ***** válasza:
23%
Summa summarum, ha még egy évig fenntartanák az eddigi korlátozásokat, akkor a gazdasági csőd és az általa kirobbanó háború következtében minimum tízszer annyian halnának meg, mint eddig a vírusban.
2020. máj. 30. 13:24
 29/37 anonim ***** válasza:
#27 tudom, a legtobb orszagban igy van ez
2020. máj. 30. 13:25
 30/37 A kérdező kommentje:

"A turizmus-vendéglátáson kívül semelyik szektort nem viselte meg az elmúlt pár hónap"

Ja. CSAK. Idióta....

(légiforgalom autóipar stb stb..) hm?

2020. máj. 30. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!