Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A nagy cégek már az őszi...

A nagy cégek már az őszi karanténra leállásra home office hullámra készülnek? Honnan veszik az infókat?

Figyelt kérdés

A neten olvasom hogy hazai nagy cégek már most készpénznek veszik az őszi második hullámot és újra teljes leállásra karanténra sulizárra boltzárra kijárási korlátokra stb készülnek.

Vagyis pont arra ami az elmútl kb 2 hónapban volt.

Csak az a kérdés ezek honnan veszik az infóikat ? Mert a hivatalos álláspont továbbra is cska annyi hogy LEHET második hullám , LEHET hogy ősszel (vagy jövőre) de arra nézve semmit se halllottam, hogy újabb sulizár karantén boltzár kijárási stb készülne.

De azért egy sokezer fős multi nagy cég döntéshozói csak nem beszélnek bele a világba.

Mit tudnak ezek?

(ja és ha lesz újabb leállás és home office annak én csak örülök..... gyakorlatilag mennyországként éltem meg az elmúlt 2 hónapot, pénz jön munka van és ki se kell mozdulnom- lehet ennél jobb?)

2020. máj. 30. 09:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
0%
#8: Akik a közelmúltban nem jártak Kínában? Kínában alig volt koronavírus fertőzött. Az a 83 ezer ember a másfélmilliárd kínaihoz képest semmi.
2020. máj. 30. 10:11
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mondják, hogy lehet második hullám, jobb felkészülni rá.

A who dolgait én már nem venném alapul(nem terjed emberről emberre, aztán nem kellenek korlátozások, nem jelenik meg európában, később persze jött a magyarázkodás).

2020. máj. 30. 10:12
 13/37 A kérdező kommentje:

"Sokan mondják, hogy lehet második hullám, jobb felkészülni rá."

Ja. Csak a "sokból " hány olyan felkészült szakember van akinek a szava ér is valamit? Mert a sarki marika zöldséges mit mond az mindegy, de a parlamentben ülő a témához semmit se értő politikus szava se ér semmit.

2020. máj. 30. 10:19
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Második hullámot a híradások is emlegetik hogy LEHET hogy lesz. Nem biztos az, lehet ősszel lesz, lehet csak télen kitudja. Most ugye mindenki úgy áll hozzá hogy jobb felkészülni egy második hullámra, újabb karanténra, kijárási korlátra, stb... minthogy megint hideg zuhanyként érjen mindenkit. Aztán lehet hogy csak fele ilyen durva lesz mint ami tavasszal volt, de lehet durvább is, vagy simán ugyan az, vagy még annyi sem. Ezt senki nem tudja még hogy mi várható, senki nem jós, nincs időgépük, nem látnak előre. Ez csak egy felkészülés arra az esetre ha valami gáz adódik akkor ne legyen gebasz.
2020. máj. 30. 10:19
 15/37 anonim ***** válasza:
33%
11# kinàbol indult ez a fertö. Nem ertem a kerdést
2020. máj. 30. 10:33
 16/37 anonim ***** válasza:
94%
gondolom felkeszulnek a legrosszabbra
2020. máj. 30. 10:48
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
Ha lehet, a munkahelyen ne nagyon hangoztasd ezt, hogy az elmúlt 2 hónap számodra mennyország volt! Mert ha a galád, zsarnok, alkoholista főnököd meghallja, akkor kapásból elhatározza, hogy a második hullám alatt, ha törik, ha szakad, be fogtok járni. Papíron lehet, hogy home office-ban lesztek, gyakorlatilag viszont bent galyáztok. :O
2020. máj. 30. 10:54
 18/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem "készülnek" csak "felkészülnek" egy esetleges hullámra, hogy ha gáz van, akkor gyorsan és összeszedetten lehessen folytatni a munkát otthonról. Mi ebben az érthetetlen?
2020. máj. 30. 10:59
 19/37 A kérdező kommentje:

"akkor kapásból elhatározza, hogy a második hullám alatt, ha törik, ha szakad, be fogtok járni."

tekintve hogy bérelt irodaházban vagyunk és nem a főnök döntése az irodaház zárása nyitása így nincs választása. Hál istennek. Ha az irodaház bezár(ahogy márc 10-én bezárt ) akkor a főnök fejre is állhat akkor is jönnie kell.

2020. máj. 30. 11:01
 20/37 anonim ***** válasza:
20%
Egyértelmű, hogy lesz második hullám. Egy öt éves gyerek is tisztában van vele. Eleve nem is lett volna szabad feloldani a korlátozásokat.
2020. máj. 30. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!