A nagy cégek már az őszi karanténra leállásra home office hullámra készülnek? Honnan veszik az infókat?
A neten olvasom hogy hazai nagy cégek már most készpénznek veszik az őszi második hullámot és újra teljes leállásra karanténra sulizárra boltzárra kijárási korlátokra stb készülnek.
Vagyis pont arra ami az elmútl kb 2 hónapban volt.
Csak az a kérdés ezek honnan veszik az infóikat ? Mert a hivatalos álláspont továbbra is cska annyi hogy LEHET második hullám , LEHET hogy ősszel (vagy jövőre) de arra nézve semmit se halllottam, hogy újabb sulizár karantén boltzár kijárási stb készülne.
De azért egy sokezer fős multi nagy cég döntéshozói csak nem beszélnek bele a világba.
Mit tudnak ezek?
(ja és ha lesz újabb leállás és home office annak én csak örülök..... gyakorlatilag mennyországként éltem meg az elmúlt 2 hónapot, pénz jön munka van és ki se kell mozdulnom- lehet ennél jobb?)
Sokan mondják, hogy lehet második hullám, jobb felkészülni rá.
A who dolgait én már nem venném alapul(nem terjed emberről emberre, aztán nem kellenek korlátozások, nem jelenik meg európában, később persze jött a magyarázkodás).
"Sokan mondják, hogy lehet második hullám, jobb felkészülni rá."
Ja. Csak a "sokból " hány olyan felkészült szakember van akinek a szava ér is valamit? Mert a sarki marika zöldséges mit mond az mindegy, de a parlamentben ülő a témához semmit se értő politikus szava se ér semmit.
"akkor kapásból elhatározza, hogy a második hullám alatt, ha törik, ha szakad, be fogtok járni."
tekintve hogy bérelt irodaházban vagyunk és nem a főnök döntése az irodaház zárása nyitása így nincs választása. Hál istennek. Ha az irodaház bezár(ahogy márc 10-én bezárt ) akkor a főnök fejre is állhat akkor is jönnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!