Miért megy el egy ember olyan helyre dolgozni ahol az a feladat kör hogy büntessék az embereket?
Smasszerokra gondolsz? Nem Ok buntetnek hanem a birosag! Az orseg csak vigyazz a rabokra, nehogy elvesszenek a buntetes ideje alatt.
Amugy is kedves emberek: nyitjak es csukjak az ajtot szegeny elitelteknek, szobaszerviz is van hiszen odaviszik a kajat is. Meg az orvos is hazhozjon :)
Keves embernek van akkora testorsege mint egy rabnak. :P
Vagy mert élvezi vagy pedig azért mert megérdemlik a büntetést és valakinek ezt is meg kell csinálnia. Engem nem különösebben zavarna ha nekem kell megbüntetni a többieket ha van is miért.
Az egyik fő gonosz mondta egyszer: "Kell egy olyan is mint én".
Mert nem normálisok és abban lelik örömüket, ha mások felett rendelkezhetnek.
A rendőrök meg katonák se normálisok, akik önként választanak ilyen pályát.
Már régen írkáltunk ide, de azért ideírom.
Fölöttem járt egy-két évvel egy srác, aki ilyen rendőrtisztire ment tovább. A fickó a suliban az a tipikus felfelé nyal, lefelé tapos ember volt, egyszer úgy rám ordított (teljesen semmiség miatt - eltakartam a hirdetési vitrin azon részét, amit ő akart olvasni, mert volt ott egy kisebb dolog, amit jobban meg akartam nézni). Közben pedig megvolt a maga eminens köre, akik persze bármit csinálhattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!