Van itt olyan, aki nem ért a munkájához, de már ott van a munkahelyén egy ideje? :D
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy sikerült elhitetni, hogy ért hozzá, valahogy mindig megoldja a feladatokat, de hónapok vagy évek után se érti igazán a feladatát? Milyen érzés ez? Hogy tudtátok elhitetni a munkatársakkal, főnökkel, hogy odavalók vagytok?2020. máj. 27. 02:27
11/11 anonim válasza:
10-es a többség nem azért nem ért hozzá mert buta hanem egyszerűen nagyon ívben kakkant az egészre
Akikkel dolgoztam a többségének ez vagy nyugdíj mellé egy kis kiegészítés vagy gimi/egyetem/fősuli mellé egy kis zsebpénz és nem igazán veszik komolyan sokan
Pl dolgoztam olyan helyen ahol folyamatosan nézni kellett az ott dolgozók kártyáit és hárman voltunk a beléptetőnél,a 2 kollégám pedig úgy oldotta meg,hogy telefonon néztek vicces videókat miközben mindenkinek mondták,hogy menj be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!