Németország/Ausztria munkalehetőség, angol középszintű nyelvtudással?
Tudtok olyan munkát mondani, akár oldalakat, ahol van lehetőség német nyelvtudás nélkül dolgozni a fent említett országokban?
Van akinek már sikerült köztetek? (már sok embertől hallottam hideget, meleget de rátok is kiváncsi vagyok)
B-s jogosítvánnyal rendelkezem, napi vezetési rutinnal.
Nincs szakképzettségem.
Dolgozni szeretnék és fogok is!
ha nem tudod egyedül kitalálni, hol beszélnek angolul a kontinensen, akkor szerintem iratkozz vissza általánosba... angila. megsúgom, mert jó kedvemben vagyok.
amúgy ha nem értesz semmihez és nem beszéled a nyelvet, mit akarsz ott csinálni? gondolatkísérlet: valaki idejön magyarországra, egy köszönést alig bír kimondani, nincs semmilyen végzettsége, de dolgozni akar. felvennéd?
de komolyan, mi a fenét gondolnak az ilyenek mint te?
Köszönöm az oktatást.
Én is felvilágosítanálak. Rengeteg külföldi dolgozik Magyarországon, akik nem beszélik a nyelvet. Sőt, van is mit dolgozni, lásd: betanított munka, amihez egyáltalán nincs szükség nyelvtudásra. Még a két kezemmel is eltudom mutogatni egy külföldi munkásnak, aki nem tud magyarul, hogy mit kell csinálnia napi 8-10 órában.
jó, oké, te akartad, de ha aláíratnak veled valami később kevésbé szép szerződést, ne gyere pls sírni, hogy jajj, becsaptak, mert képtelen vagyok elolvasni mit írok alá és egyezem bele.
néha nem örülök neki, hogy az uniós esélyegenlőséges mittudoménmilyen irányelvek miatt minden bevándorlási dokumnentum elérhető magyarul is, aztán kerülgethetem a fajtád és magyarázkodhatok, hogy igen, ugyanaz van a személyimben, de én se örülök neki...
Ausztriába nem egy ismerős ment hotelbe idénymunkákra,alap angol kell és kész
Facebook csoportba lépj be ott folyamatosan rakják ki a melókat és elérhetőséget
Ha vmelyik szimpatikus akkor felhívod és általában 2 héten belül lehet is menni
Jó tanács:nagyon ajánlott osztrák bankszámla nyitása
Ha a saját hülyeségem miatt történne ilyen csak is magamat hibáztatnám. Ha nem értem ami oda van írva, nem írom alá. Ez fekete-fehér. Nem fogok és tudnék ez miatt mást hibáztatni..
Megtudnád mondani a facebook csoport nevét, akár privátban? (ha nem szeretnéd nyilvánosan)
Reklámozni nem akarok de ha beütöd,hogy ausztriai munkák facebook csoport akkor rengeteg találat kijön+jobline-on is van nem kevés ahol van elérhetőség és őket kell felhívni vagy mailt írni nekik
Ausztria gyakorlatilag a vendégmunka és idénymunka fellegvára,tuti fogsz találni munkákat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!