Vajon megéri Debrecenbe költözni az új BMW gyár miatt?
Szerintem nagyon szuper, hogy egy luxusautó márka gyárat épít itthon. Épp lakást tervezek venni és Debrecen amúgy is nagyon szép város. Az autókat imádom, főleg a bmw-t, van érettségim és természetesen elmennék olyan képzésre, ami az új munkámmal kapcsolatos lenne.
Én azt gondolom, hogy a fizetés is nagyon szuper lesz. Következtetve abból, hogy A BMW (NAGYBETŰVEL!).
Több száz vagy ezer embernek teremtenek munkahelyet.
Szeretném kikérni a véleményeteket.
20/fiú
Mi Baranyából jöttünk Debrecenbe, második éve lakunk itt.
Munkahely(ek) óvoda, iskola egy hónap alatt elrendeződött.
Sajnos a lakásvételhez kevés volt az otthon eladott ház ára, úgyhogy lett banki kölcsönünk - és egy méregdrága, de jó lakásunk. Azóta már feljebb léptem a "szamárlétrán", a fizetést is tisztességgel megemelték, de lenne egy új, ettől is jobb ajánlatom.
Bármerre mész a városban: építkeznek.
Bulizni otthon sem jártunk, itt viszont van színházbérletünk, meg néha egy-egy eseményre elmegyünk.
Eddigi életünk legjobb döntése volt.
Ja: tapasztalataim szerint nagyon jó a közbiztonság és a tömegközlekedés.
Senki nem tart vissza!
Igaz, hogy nincs kapcsolatod sehol, nem tudsz semmit, de te mennél
Még Zalában csak-csak (Nagykanizsa környékén) találsz munkát, de pl. Veszprémben az ukránokkal versenyezhetsz - közben Debrecenben mindenütt embert keresnek.
Gratulálok, nagyon okos...
Ember én nem támadlak,hogy Debrecenbe költöztél,csak elmondtam hogy a keletmagyarországiak meg az osztrák határ közelébe vágytak régen és most is.
Nyilván ha valaki elköltözik előtte felderit nem csak úgy megy el,hogy majd lesz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!