Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon megéri Debrecenbe...

Vajon megéri Debrecenbe költözni az új BMW gyár miatt?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon szuper, hogy egy luxusautó márka gyárat épít itthon. Épp lakást tervezek venni és Debrecen amúgy is nagyon szép város. Az autókat imádom, főleg a bmw-t, van érettségim és természetesen elmennék olyan képzésre, ami az új munkámmal kapcsolatos lenne.

Én azt gondolom, hogy a fizetés is nagyon szuper lesz. Következtetve abból, hogy A BMW (NAGYBETŰVEL!).

Több száz vagy ezer embernek teremtenek munkahelyet.

Szeretném kikérni a véleményeteket.

20/fiú

2020. máj. 15. 18:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
67%
Jaj Istenkém ennyire egy gagyi trollt...
2020. máj. 15. 19:35
 12/35 anonim ***** válasza:
41%
Szerinted autot fognak venni az emberek addig, amig nem lesz oltas, es vilagvalsag van? Ha van is penz autora, sokmindent nem lehet kezdeni mostansag.
2020. máj. 15. 19:58
 13/35 anonim ***** válasza:
68%

@ 19:58

Ne vedd már komolyan a kérdést, full kamus troll.

2020. máj. 15. 20:00
 14/35 anonim ***** válasza:
75%

10: "A luxus a Lamborghini, Rolls-Royce, Bentley, Ferrari."

Csaxólok: a Rolls-Royce is a BMW tulajdona...

2020. máj. 15. 21:06
 15/35 anonim ***** válasza:
34%

@21:06

Csaxólok: A Burger King, a KFC és a Starbucks is egy konszern tulajdonába van. Még is az egyik profilja a burger, a másiknak a sült csirke, a harmadiknak meg a kávé. Na bumm, nagy varázslat mi? :D

2020. máj. 15. 21:15
 16/35 anonim ***** válasza:
75%

Nem csak a BMW miatt érdemes.

Nagyon sok más gyár is működik, épül ill. épülni fog.

Debrecen - pl. Szegeddel ellentétben - rengeteg (munka)lehetőséget kínál!

Pillanatnyilag vidéken talán ott a legkönnyebb munkát találni!

Sajnos viszont az 5 milliód Debrecenben igen karcsú ahhoz, hogy csak úgy lakást vegyél, mivel a legdrágább város

.

Viszont rengeteg lehetőség van a továbbképzésre, tanulásra fejlődésre - és szükséged is lesz rá!

Javaslom, hogy minél több debreceni cég oldalára regisztrálj a karrier címszó alatt, mert sok képzési lehetőséget biztosítanak (szerződéssel!)

2020. máj. 15. 22:24
 17/35 Sunshinedoll ***** válasza:
81%

Egy évet csúszik a projekt, még ne pakolj!

Egy debreceni

2020. máj. 15. 22:26
 18/35 anonim ***** válasza:
43%
Debrecen egy koszos, piszkos, szürke panelrengeteg. A semmi közepén fekszik, se egy folyó vagy hegy a közelben. Végtelenül unalmas város. A tömegközlekedése káosz! A legelcseszettebb környék. Szegeddel pedig kár összehasonlítani. Mert Szeged nemcsak Magyarország, hanem Közép-Európa egyik legszebb városa. Ráadásul minden attól függ, hogy mi a végzettséged (pl. egészségügyi dolgozóként nem hiszem, hogy ne lenne munkád). Attól, hogy Debrecen csontig benyal mindig a mindenkori kormányoknak, egy másodpercig nem jelenti azt, hogy élhetőbb város.
2020. máj. 15. 22:42
 19/35 Sunshinedoll ***** válasza:
29%
Hallgass a #18-asra. Az egyetlen ok, hogy még itt vagyok az az, hogy jól fizet a munkám. Unalmas és gány város. Olyan, mintha a város felett egy fekete lyuk lenne, ami kiszipolyozza belőled az életkedvet is.
2020. máj. 15. 22:44
 20/35 A kérdező kommentje:
Kedvesem! Jobb, ha hozzászoksz. Ebben az országban az boldogul, aki benyal a mindenkori kormánynak. Fideszes vagyok én is, igaz én azért, mert végtelenül gonosz vagyok és önző. Hajrá Fidesz!
2020. máj. 15. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!