A munkahelyre inkább a férfi, vagy inkább a női kollégák szoktak jobban "becuccolni"?
Mindenféle szobanövényt, képeket, egyéb kisebb tárgyakat. Én akárhol voltam, ott mindig a kolleginák szokása volt ez.
Egyébként nem azért kérdezem, mert bajom lenne ezzel, hiszen a munkahelyen töltjük életünk elég nagy részét és mindenki szereti ott is komfortosabban érezni magát. Csak hogy másutt is így van-e ez.
Én! És én vagyok a nő :D
3 férfival vagyok egy irodában, napi 10 órát. Vittem be 4 orchideat, kaktuszt, aloe verákat. A saját falamat a kedvenc színemre festettem át anno, karácsonykor fullra feldíszítem az irodát, ablakokra világítós díszt teszek. Amiért elviselik, "cserébe" pakolok, takarítok, mosogatok utánuk. Mint egy háztartás :D de ha én szabadságon vagyok, akkor ők is meglocsolják a virágokat. És azt sem felejtik el, hogy tápoldatozni kell :D
Úgyhogy nálunk én cuccolok be mindent :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!