Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tesztek ha összetörik a...

Mit tesztek ha összetörik a motivációtok a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Szeretem a munkát,nem a munkavégzéssel lenne gond inkább a kényelmes, munkáját nem igazán végző kollégákkal.Meg néhány más dologgal is kivételezés, nem elégséges, pontatlan fizetés,és kezdek belefáradni.Amit eddig szívesen végeztem már nem csinálom lelkesen,csak úgy odavetve mint más,mert nem éri meg gürizni.
2020. máj. 10. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor telibe szarok bele.

Na, pont ma volt egy kérdés, ami azt feszegette, van-e értelme foglalkozni azzal, hogy a dolgozó "boldog" legyen a munkahelyén?

Úgylátszik, csak volna némi értelme.

De hát ha a főnökség pontatlanul fizet, kivételez, akkor tényleg, mi motiválja az embert, mint a kávézás és lébecolás? Legalább annyi jó legyen.

2020. máj. 10. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami konkrét hülyeséggel húztak fel, akkor általában lemegyek járok egyet az üzemben, beszélek a beosztottjaimmal és hasonlók. Lehiggadok, aztán válaszolok az illetőnek.
2020. máj. 10. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan éreztem nem olyan rég én is. Aztán úgy voltam vele, hogy változtatok a hozzáállásomon, de az sajna nem megy. Aztán átgondoltam az egészet, aztán arra jutottam, hogy örüljek, hogy van hová menni dolgozni. Meg, hogy sokan mit meg nem adnának egy ilyen munkáért, én meg csak "rinyálok", vettem ki egy kis szabit, kipihentem magam, aztán újult erővel ismét viszonylag ugyanúgy dolgozom, mint az elején.
2020. máj. 10. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:

1-es:a kávézás meg lebecolas az megy ott...

3-as:végül is nem bánt ott senki valamilyen szinten örülhetek is a munkának csak lenne pontosabb a fizetés. Ami zavar az a lazaság jobban szeretnék olyan helyen dolgozni ahol precízebb munka folyik.

2020. máj. 10. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem sose érdekelt egy munkahelyen, hogy mennyit dolgoznak mások, amíg én elégedett vagyok a fizetésemmel, körülményeimmel stb. és nem engem zavarnak azzal, amit munka helyett csinálnak. A napi 8 órát úgyis munkára szánom, annál többet pedig nem dolgozom mások helyett, de ha megfizetik túlóradíjban, akkor talán még az se zavarna.
2020. máj. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!