Mit gondolnál a munkahelyeden a cégvezetőről, ha látnád, hogy időnként azt a munkakört is betölti, amiben éppen dolgozol?
Figyelt kérdés
Nekem az volt a gondolatom vele kapcsolatban, hogy nem veti meg a munkát, rugalmas, emellett értékeli azt a munkát is, aminek köszönhetően tud fejlődni a cég. Ti mit gondolnátok, ha a főnökötök ilyen segìtőkész lenne?2020. máj. 10. 15:44
1/4 anonim válasza:
Nem bánnám, mert akkor leglább látná, hogy folynak a dolgok. Mert most fogalma sincs.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is bekapcsolódik a főnöknő csak kár ez egyes munkásról nem mondható el.
3/4 anonim válasza:
Hasonlóan mint te.
Sőt a főnökömmel ezt csináljuk is.
Ha szabin vagyok simán helyettesít apróságokban is, nem degradál neki nap dolgokat is elintézni, ha fontos.
Ahogy én is képviselem őt, ha éppen nincs bent
4/4 Clay Morrow válasza:
Én egyszer láttam az üzlet parkolójában, hogy szedte a földről a szemetet és dobta el a kukába, nem az ő feladat, megtette, jó tett volt, de ezen kívül mást nem nagyon tudok mit gondolni e kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!